OHMYGOSSIP — Ameeriklased kasutavad usinalt ära Ameerika kohtusüsteemi, et teenida kiiresti kuulsust ja raha. Seetõttu laekub kohtutesse süüdistusi, millest üks on hämmastavam kui teine.

Laulja Kristina Karo süüdistas Mila Kunist oma kana varastamises, kui nad kasvasid koos Ukrainas üles. Karo nõudis näitlejannalt 5000 dollarit, et katta oma teraapia kulud — laulja olevat olnud oma kana Doggie tõttu olnud nii suures kaotusvalus, et isoleeris end muust maailamst, vahendab MarieClaire.

Naine nimega Tina Seals on esitanud hagi kolme staari vastu, väites, et just tema on Beyoncé, Kim Kardashiani ja Mariah Carey laste tõeline ema. Kim Kardashianilt ootab ta kas asjaolude tunnistamist ja raha väljamõistmist või lepingut, et tema 22-aastane poeg saaks teha koostööd Kanye Westiga.

Patrick White süüdistas Jay-Zd oma arvutisse sisse murdmises, et varastada materjali oma raamatu „Decoded“ jaoks. White väidab, et raamatus esineb palju erinevaid väljendeid ja fraase, mida võib leida ka tema enda töödes.

Gwyneth Paltrowi ja Donald Sterlingu vastu on esitanud hagi Chris Martin – naise ekskaasa nimekaim. Martin on kindel, et Sterling ja Paltrow on armukesed ja näitlejannale makstakse pool miljonit dollarit kuus selle kõrvalhüppe eest. Väidetavalt pidavat Sterling Martinit ahistama, mistõttu nõuab viimane 10 millionit dollarit ja lähenemiskeeldu paarikese vastu.