OHMYGOSSIP — Žürii valis välja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse antava ettevõtluse auhinna nominendid. Viie kategooria parimad ettevõtted kuulutatakse välja auhinnagalal. EASi kutsutud asjatundjad valisid viies kategoorias kolm parimat ettevõtet – aasta eksportöör, aasta välisinvestor, aasta piirkonnaettevõte, aasta uuendaja ja aasta vastutustundlik ettevõte.

Hindamise aluseks olid ettevõtte majandustulemused, turundusplaanid, tootearendus ja teised tegurid, mis tagasid ettevõtete edu.

Aasta piirkonnaettevõtteks kandideerivad: Märjamaa Lihatööstus OÜ, kasevineeri valmistava UPM-Kymmene Otepää AS ja Pärnumaal elastikniite tootev Fein-Elast Estonia OÜ.

Aasta välisinvestoriks kandideerivad: Euroopa suuruselt teine teki- ja padjatootja Trading House Eesti AS, üks maailma suurimaid ukse ja aknatootjaid JELD-WEN Eesti AS ning veepuhastusfiltrite tootja Westaqua-Invest OÜ.

Aasta eksportööriks kandideerivad: piimatööstusettevõte Valio Eesti AS, kunstlillede ja interjöörikaunistuste disainer ja turustaja Shishi AS ning ehitusgrupp Kodumaja.

Aasta uuendajaks kandideerivad: internetireklaami müüja AdCash OÜ, tarkvaraarendaja CGI Eesti OÜ ja Sakala Hambaravi kaubamärgi all tegutsev Bluegate OÜ.

Aasta vastutustundlikuks ettevõtteks kandideerivad: Tallinn Airport GH AS, AS Rauameister ja Playtech Estonia OÜ.

Ettevõtlusauhinnad antakse üle 8. oktoobri pidulikul auhinnagalal, millest teeb otseülekande ka ETV.