OHMYGOSSIP — Kardashianide klanni noorima võsukese Kylie Jenneri huuled löövad jätkuvalt maailmas laineid, kuid huulte suurendamine vaakumiga või huulepliiatsiga üle huulekontuuri joonistamine on juba eilne päev.

Välismaised ilugurud, kes ei soovi kasutada traditsioonilisi täitesüste, katsetavad see-eest julgelt Cinderella Lips (Tuhkatriinu huuled) nimelisega tootega.

Tuhkatriinu muinasjutuski ei jäänud peategelane terveks ööks kauniks printsessiks ning samamoodi on ka täidlasemad huuled vaid ajutiseks. Kuigi protseduur on sama nagu laialtlevinud fillerite puhul, on oluliseim erinevus aine koostises: Cinderella Lips koosneb füsioloogilisest lahusest, mis kaob huultest vähem kui kahe ööpäevaga ja pärast aine kadumist on huuled täpselt samasugused nagu enne ajutiste täitesüstide proovimist.

Cinderella Lipsil pole mingeid vastunäidustusi ega see ei põhjusta allergiat, kuna see ei sisalda inimkehale võõraid aineid. Kuna pikaajalised täitesüstid muutuvad aina populaarsemaks, on Cinderella Lipsi laadsed ajutised täitesüstid hea võimalus proovimaks, kas lopsakad huuled muudaks nägu kaunimaks või mitte.