“Põlen lausa selle järgi! Väga meeldiks mängida mõnes serjaalis,” räägib lausega “kas tõesti mu kodumaa on nii ilus vä?” kuulsaks saanud “Maamees otsib naist” saate Ülle Väronen Ohmygossip.ee’le ning lisab, et ei tahaks mõnda kõrvalosa vaid ikka tekstilist osa, sest on kõva tekstide õppija.

Ülle Väronen, te saite tuntuks telesarjas “Maamees otsib naist”. Kas teile meeldiks ka mõnes filmis või seriaalis mängida?
Film, põnev, …Jaa! Põlen lausa selle järgi! Väga meeldiks mängida mõnes serjaalis — näiteks “Kodu keset linna”, “Padjaklubi”, “Kättemaksu kontor” jne. Filmidest meeldib “Tuulest viidud”… jah, nüüd siis ei tulegi midagi rohkem meelde. Meeldiks tekstiline osa! Kui imelik see ka ei tundu, mulle meeldib tekste pähe õppida. Näitlemine on mulle alati meeldinud.

Kuidas meenutaksite sarjas “Maamees otsib naist” osalemist?

No eks see sai ka nagu hetke ajel tehtud. Nägin reklaami ja mõtlesin, et proovin kirjutada. Saagu mis saab. Ja näed mis sai. Ega ma väga ei uskund, et mind valitakse. Mulle igaljuhul meeldis, oli väga tore kogemus.

Kuidas teil nii hästi tuli välja hüüdlause “kas tõesti mu kodumaa on nii ilus vä?”?

Eks olin hetkeks unustanud, et mu seljataga on kaameramehed. Lasin oma emotsioonid valla — isegi ei mõelnud, mida ütlen. Lihtsalt vaatasin seda ilu läbi oma kaamera, kus tunduski see pilt nii võrratult ilus! Inimesed, vaadake enda ümber ning näete palju ilusat. KAS TÕESTI, MU KODUMAA ON NII ILUS VÄ..

Milline on olnud siiani teie kõige põnevam või meeldejäävam suveseiklus?
Mis siis on minu põnevam suve seiklus… mhmm.. Ei teagi nagu kohe, mis see on. Eks see ikka töö on — põnev, inspireeriv, huvitavad väljakutsed. Põnev oli ka see Reporteri külaskäik minu juurde. Ega siin töö kõrvalt polegi aega seikusteks. Elu ise on juba üks suur seiklus. Hommikul ärgates ei teagi kohe mida tegema hakata. Eks ikka hommiku alguseks ole üks mõnus kohvi õues päikese käes ära juua ja kuulata lindude laulu. Ja siis miskite koduste toimetuste juurde asuda.

Millised on teie plaanid suve lõpuks?

Plaanid ülejäänud suveks… Ei tee plaane. Kuna plaanid lähevad tavaliselt nihu, kui neid plaanida. Teen tavaliselt kõiki asju hetke ajel. Mulle ei meeldi planeerida elu. Elu ise üllatab ja lööb mõne põneva käigu mu male lauda. Kas on see siis must või valge, on see ratsu või oda. Ja just nii põnev ja seiklusrikas ongi suvi. Ootame ja vaatame.

Kas teile meeldib kokata?
Süüa mulle ei meeldi kohe üldse teha. Ei ole kokakunsti soonega. Mulle ei meeldi köögis pottide pannidega kolistada ja vaaritada. Kui mulle antakse valida kas minna põllule heina riisuma või kööki kartulit koorima, siis valin põllule heina riisuma minemise. Iga sepp jäägu oma liistude juurde.