“Parim suvi on minu jaoks perega veedetud suvi, tore on olla kodus ja nautida lähedaste seltskonda, paraku jääb seda aega üha vähemaks. Parim puhkus on minu jaoks üks tore matk, soovitavalt mägedesse, kus mobiilside puudub,” räägib Põhja-Tallinna linnaosa vanem Karin Tammemägi Ohmygossip.ee’le.

Karin Tammemägi, milline oli teie selle suve kõige põnevam või huvitavam seiklus?
Selle suve suurem seiklus võiks veel ees olla. Aga juba toimunud seiklustest on seni parim väljasõit Peterburgi koos paljude sugulastega – tähistasime seal elava eesti juurtega sugulase juubelit ja ühtlasi sai sellest väike sugulaste kokkutulek. Selleks, et leida aega sugulaste jaoks, peab vahel kodust kaugemale minema. Sel suvel loodan veel Eestimaal ringi sõita – sõpru, sugulasi külastada. Augustis on palju tööd, aga ka toredaid üritusi Põhja-Tallinnas. Kõige olulisem oli Pere- ja tervisepäev 08. augustil Stroomi rannas.

Milline võiks olla teie meelest ideaalne suvi ning nauditav puhkus?

Parim suvi on minu jaoks perega veedetud suvi, tore on olla kodus ja nautida lähedaste seltskonda, paraku jääb seda aega üha vähemaks. Parim puhkus on minu jaoks üks tore matk, soovitavalt mägedesse, kus mobiilside puudub.

Milline on teie arvates parim suvesöök ja -jook?

Kõige parem suvine toit on eestimaised marjad, aedviljad ja juua tasub ikka puhast ning külma kaevuvett. Lisaks peab püüdma igat päikesekiirt, see on täiuslik suvi.