OHMYGOSSIP — Eile algas Soomes  uus tõsielusari “Suomen täydelliset venäläisnaiset” (Soome täiuslikud venelannad), kus osalevad 5 puhtalt soome keelt kõnelevat venelannat. Teles kajastatakse emigrantide argielu ja melu. Eestkätt räägib sari sellest, kui palju naised armastavad iluteemasid ja luksust. Nende naiste meeli köidavad kallid rõivad ja kingad, mitte aga soojendusdressid.

Sünnipäevasid tähistatakse kõrgklassilikult ning teeninduse ja pakutava osas ei hoita kokku. Kohtingute puhul ootavad naised, et mees maksab, muidu naised lihtsalt jalutaks minema. 

Iltalehti vahendusel saame aimu, kui suured olid naiste sissetulekud aastal 2013.

Ilmselgelt on kõige enam teeninud suitsukalaga tegeleva ettevõtte juht Valeria Hirvonen. Tema sissetulek oli 294 650€. Lisaks oli naisel mittetootlikku tulu ligi 39 000€. Hirvonen ütleb tõsielusarjas, et on iseseisvuse loonud täiesti üksi, mitte ükski mees ei ole talle kunagi midagi ostnud. 

Venemaal lastearstiks õppinud ja ilukliinikut vedav Sofia Kazakov teenis aga kõige vähem, 4500€. 

Ülejäänud kolme venelanna Regina Slepak´i, Elena Lukkarinen´i ja Alisa Ranta-aho sissetulekud olid keskmiselt samal tasemel.

Kinnisvarakonsultandina tegelev Slepak on vahendanud kortereid rikastele ja mõjukatele venelastele. Tema oma sissetulekud ei olnud siiski peadpööritavalt suured, kõigest 17 371€.

Lukkarinen, kes tähistas luksuslikult oma 35-ndat sünnipäeva, on modell ja 10-aastase poja ema. Aastal 2013 oli tal maksustatavat tulu 20 140€.

Ranta-aho on osalenud iludusvõistlustel ja tõsielulises sarjas. Tema teenis 21 700€.