OHMYGOSSIP — 5 aastat üle maailmset populaarsust nautinud “One Direction” on libedal jääl, fännid on nördinud ning õnnetud, sest kuulus poistebänd teatas, et kavatsevad juba märtsist aastase pausi võtta ning soolokarjääri edendama hakata.

BBC News’i andmeil annab 2010. aastal Briti talendisaates “X-faktor” moodustatud poistebänd välja viienda sooloplaadi, ent reklaamiturneed sellele ei järgne. Käesoleva aasta sügisesse planeeritud kontserdid toimuvad, viimane neist 31. oktoobril Inglismaal Sheffieldis. Veebruaris jätkub uue plaadi promomine, ent juba märtsis võtavad poisid aja maha. Kuigi bänd räägib aastasest pausist, arvavad One Directioni fännid, et nende lemmikansambel on pöördumatult lagunenud. Oletatakse, et Zayn Maliki sellekevadine lahkumine vallandas bändi liikmete seas ahelreaktsiooni: nüüd tahavad nii Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson kui ka Niall Horan oma asja ajada.

Kuigi sahinad One Directioni tulevasest pausist levisid juba kevadel, lükkas toona kollektiiv need tagasi. Nüüd aga saabus kuulujutte kinnitav uudis. “Poisid on viis aastat koos olnud ja see on ükskõik millisele poistebändile vinge saavutus. Nad on täiesti ära teeninud vähemalt aastase võimaluse töötada omaenda projektide kallal,” ütleb The Suni allikas. Aga kes seda suppi pärast enam üles soojendada jõuab?