OHMYGOSSIP — Iga eduka päeva saladus on rahulik, heatujuline ning meelejärgi hommik, seepärast on eriti oluline teha hommikul asju nii, nagu just sulle meeldib. Siin mõned näited, kuidas alustavad oma päevi tuntud Hollywoodi-staarid.

Victoria Beckham võtab esimese asjana hommikul endale aega.
Pool tundi enne seda, kui ta oma lapsed üles äratab, käib ta duši all, peseb nägu, vaatab e-kirju ja sööb kerge hommikueine, mis koosneb puuviljadest, rohelisest teest ja topeltespressost.

Modell Rosie Huntington-Whiteley kallistab esmalt oma meest, Jason Stathami.
Keskhommikuks on modell juba oma taksidega jalutanud, teinud hommikusöögi (eelistatult Paleo-eine), piserdanud end parfüümiga ja teinud tõelise higistamistrenni Body by Simone spordiklubis New Yorgis. Selleks kellaajaks, kui teised end kontoritoolidesse sätivad, on modell joonud ära oma rohelise smuuti, vastanud e-kirjadele ja teda valmistatakse ette juba järgmiseks fotosessiooniks. Ahjaa, temas on ka midagi inimlikku. “Olen kohvita täiesti kasutu.”

Vogue’i peatoimetaja Anna Wintour mängib igal hommikul tennist.
Ta saabub igal hommikul kell 5.45 New Yorgi Midtown Tennis Club’i, et tunnike tennist mängida – selles klubis näeb ka teisi kuulsusi nagu näiteks Hilary Rhoda või Sean Avery. Hommikune tennisemäng on legendaarsele peatoimetajale kui start päevaks, mis koosneb lõpututest koosolekutest. “Anna jaoks tähendavad pikad koosolekud “kõike, mis kestavad üle seitsme minuti”,” ütles The September Issue režissöör R.J. Cutler.

Gwyneth Paltrow joob hommikuti sooja vett sidruniga.
Peale seda, kui ta on oma lapsed riietanud, söötnud ja kooli viinud, võtab isegi temasugune Oscaritega pärjatud näitlejanna tunni, et vastata töökirjadele. Kell 10 hakkab ta trenni tegema ja see kestab kaks tundi.

Allikas: MyDomaine.com