OHMYGOSSIP — Alustasin koostööd  Iisraeli turismiministeeriumi (Israel Ministry of Tourism) ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Skandinaavia esindusega (Israel Government Tourist Office Nordics) ning peatselt sõidan ministeeriumi külalisena koos mehega Iisraeli. 

Iisraeli “meedia ambassador´ina” Põhjamaades ja Eestis on minu ülesandeks tõsta Eestis, Soomes ja Rootsis teadlikkust Iisraeli turismivõimaluste, sihtkohtade ning elu-olu kohta. Reklaamin ?#‎GoIsrael? lehti Ohmygossip lehtedel ja sotsiaalmeedias ning tutvustan artiklite, intervjuude, blogide, fotode ning meediakohtumiste läbi Iisraeli Põhjamaades. Seoses sellega kohtume paljude inimestega, käime mitmetes ettevõtetes ning loome uusi kontakte.

Tahtsin kindlasti ka enda poolt midagi meenetena kaasa võtta, ning uskuge või mitte, see kingituste välja mõtlemine polegi nii kerge kui tundub! Esimene asi, mida avastasin, oli see, et OHMYGOSSIP’ile peaksin tegema rohkem firma logode ja nimega meeneid!!! Mõned on — näiteks väga lahedad “Ohmygossip to Thursday-Friday” iPadi kotid ning loomulikult Ohmygossip Couture’i topid — ent mõlemad on pakituna suuremõõtmelised kingid ning kui on vaja teha päevas kümneid ja kümneid kingitusi, siis oleks tarvis palju suuremat valikut, erinevates hinnaklassides ja mõõtudes meeneid. Mul on olemas ka Ohmygossip Couture’i ehted ning ökoteed, kuid need ja ka topid reklaamivad Ohmygossip Couture’i rõiva- ja aksessuaaribrändi, mitte veebisaite. Avastasin, et mul pole isegi visiitkaarte!!! Koopia3 tuli mulle õnneks vastu ning visiitkaardid sain helikiirusel ent spetsiaalseid Ohmygossip-meeneid ei jõua kahjuks nii kiirelt valmis, seda enam, et ma veel ei teagi, mis need täpselt olla võiksid. Kalendrid, märkmikud, nahast järjehoidjad, pastakad, tassid või muu keraamika Ohmygossip’i logoga, telefonikotid, kerged riidekotid…? Mõtteid on palju, ent nendega tegelen tulevikus. Kui teil häid ideid ja soovitusi, siis andke mulle kindlasti teada, ehk saame koostöödki teha!

Aga mida ma siis seekord viin?!

Leidsin Järve selveri teiselt korruselt vahvad Timo-Keraamika maitseainetopsid koos puulusikatega! Tutvustavad Eestit, on praktilised,  ning lisavad elule vürtsi — täpselt nagu Ohmygossip’gi! :)

Ülemiste keskusest leidsin toredad multifunktsionaalsed vanaaegsed uhkete kristallnuppudega hõbekarbid — nendesse võib koguda visiitkaarte, panna ehteid, maiustusi või midagi muud vahvat. Teevad iga kodu kaunimaks ning on tore mälestus.

Võtame kaasa ka Vana Tallinna likööri, Laima “Tallinn” piimašokolaadi ning Kalevi “Tallinn” komme — need pole küll koššer, aga suurepärased kingid mitmetele Iisraelis elavatele välismaalastele.

Lisaks muidugi Ohmygossip Couture’i topid, Ohmygossip’i iPad kotid, Ohmygossip Couture’i ökoteed, minu enda poolt valmistatud Ohmygossip Couture’i ehted ning kuhjaga Tiina Matt’i poolt disainitud Muhu tikandiga kotte — nendesse pakin kingitused ning neid võtan ka varuks kaasa  — kui on hädaolukord, siis ostame kohapealt midagi vahvat ning anname nendes armsates kottides üle.

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip

Israel Ohmygossip


Seotud artiklid:
Ohmygossip.ee: Helena-Reet: OHMYGOSSIP alustas koostööd Iisraeli turismiministeeriumi ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Rootsi esindusega

Ohmygossip.com: Helena-Reet: OHMYGOSSIP started collaboration with Israel Ministry of Tourism & Israel Government Tourist Office Nordics!

NordenBladet.com: Helena-Reet Ennet: OHMYGOSSIP har inlett ett samarbete med Israels ministerium för turism och Israels turistbyrå Nordics

City.fi: Helena-Reet: OHMYGOSSIP on aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön & Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin kanssa!

Seiska.fi: Helena-Reet: Minusta tulee yksi Israelin mediasuurlähettiläistä täällä Pohjoismaissa!