Tallinnas, Eesti Näituste messikeskuses toimub 3.-5. detsembrini noorte infomess “Teeviit 2009”, mis tutvustab seekordki ohtralt õppimisvõimalusi.

Kuueteistkümnendat korda toimuva noorte infomessi “Teeviit” eesmärk on korraldajate teatel pakkuda võimalikult palju informatsiooni õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Messile on oodatud kõik, kellel on huvi igas vanuses õppimise vastu, samuti ka need, kes tahavad rohkem teada õppimise või töötamise kohta välismaal, õpilasvahetustest ja vabatahtliku tööst, erinevatest vaba aja veetmise võimalustest, tööturuvõimalustest või näiteks nautida erinevate oma ala tipptegijate esinemisi või hoopis nendega võistlemist.

Messil töötab õppekeskus, kus toimuvad erinevad üsnagi ainulaadsed seminarid ja meeleolu hoidmiseks on kokku pandud üllatusterohke kava.

Nii toimub 4.-5. detsembril toimub messi raames kutsemeistrivõistluste tähtsündmus “Noor Meister 2009“, samuti on võimalik jälgida otseülekannet rahvusvaheliselt robotivõistluselt “Robotex 2009“. Ka saab katsetada ameteid kutselaboris ja külastada gümnaasiumiturgu. Messil leidub põnevat kindlasti kõigile, tule lihtsalt kohale!

Mess on avatud 3. ja 4. detsembril kella 10-18 ja 5. detsembril kella 10-16.
Piletid on saadaval Piletilevis ja kohapeal.