OHMYGOSSIP — Staarid ümber maailma on hullumas soomlanna Minna Parikka kingade järgi! Minna disainitud kingi ihaldavad lausa sellised maailmakuulsad tähed nagu Lady Gaga, Cara DeLavigne ja Taylor Swift.

Hiljuti bändi Jussi69 trummalist lahku läinud noorukesel kingadisaineril Minna Parikkal on palju tööd, sest tema kingabränd kogub peadpööritava kiirusega kuulsust ning paljud tuntud staarid ihaldavad tema kingi oma garderoobi.

Armsad jänkukõrvakingad (Bunny Sneakers) on saanud nii populaarseks, et Daily Mail kasutas neid kirjeldades väljendit “It-shoes”. Minna on kõlapinda saanud ka paljudes teistes välismaistes väljaannetes, tuntumad nendest on Vogue, Numéro, Elle, Marie Claire, Grazia, Glamour, Collezioni, Tatler ja Harper’s Bazaar.

“Kui staarid kannavad mu kingi, toob see kaasa palju lisatähelepanu, eriti nüüd, kui kõike sotsiaalmeedias jagatakse. See on suurepärane tunne, olen selle nimel kogu elu vaeva näinud,” räägib juba 15-aastaselt end kingamaailmaga sidunud Parikka ajalehele Iltasanomat ning lisab, et peale seda kui Cara Delevingne tema Bunny Sneakers’itest juttu tegi, kasvas müük mitmekordseks.

Nüüd unistab Minna, et tema kingi kannaks ka üks tema lemmikartist Beyonce. “Tema jalas tahaks ma väga oma disainitud kingi näha!”

Minna Parikka armastus kingade vastu sai alguse juba teismeeas. 15-aastaselt teadis ta, et soovib saada kingadisaineriks. 19-aastaselt kolis Minna Londonisse, et omandada kingadisainija haridus ning 6 järgnevat aastat veetis ta Londonis, Milaanos ja Barcelonas töötades ning inspiratsiooni otsides. 2005. aastal tuli tagasi kodulinna Helsingisse ning avas oma Minna Parikka brändi. Oma esimese poe avas Minna 2012.aasta novembris Helsingi Aleksanterinkatu’l. 80 ruutmeetrine pood kannab nime Minna Parikka Universum.

Minna Parikka disainitud kingi saad näha SIIT

 

[ot-gallery url=”gallery/minna-parikka-%e2%80%94-soomlanna-kelle-kingakollektsiooni-saadab-peadp%c3%b6%c3%b6ritav-edu”]