OHMYGOSSIP – Lauljatar Getter Jaanit teatakse teleekraanilt kui armsa olemisega tütarlast, aga paraku valmistas ta Tori rahvale oma käitumisega suure pettumuse ning pani oma väikesed fännid suisa nutma, kui keeldus neile autogrammi andmast.

11. juuli õhtul andis Getter Jaani Toris akustilise kontserdi “Tori ööde ja päevade” raames ning kontsert kestis 40 minutit publiku sõnul. Piletihinnad küündisid seitsme euroni.
12. juulil postitas üks nördinud lapsevanem Facebooki sõnumi, et tema laps oli oodanud Getter Jaaniga kohtumist juba tükk aega ning fännikaustik oli olnud valmis pandud, et sinna oma iidolilt autogramm paluda. Getter Jaani oli teatanud, et kahjuks tal pole aega autogramme jagada ning, et kui annab autogrammi ühele lapsele, et siis hakkavad seda tahtma ka teised.
13. juulil uurisin Getter Jaani Toris esinemise kohta muljeid ka teistelt torilastelt, kes kontserdil käisid ja kõik ütlesid nagu ühest suust, et Getter Jaani käitumine oli pehmelt öeldes lapsik. Ta oli jooksnud eest ära nii lastel kui lastevanematel ning selle asemel, et sellist jooksutsirkust teha, oleks võinud anda kaheksale lapsele autogrammi ära ning poleks mingit probleemi olnud.

Facebookis on mitmeid Gette Jaani lehekülgi ning neid fännilehti oli palju. Ühe Getter Jaani fännilehe kaudu saatsin kirja ja esitasin küsimuse, et miks Geter Jaani selliselt käitus? Mulle vastas Getter Jaani mänedžer Tambet Mumma, kes mõistagi õigustas Getter Jaanit igati ning oli solvunud hoopis lapsevanema üle, kes lauljatari aadressil sellise kirja kirjutas. Saatsin kirja ka Getteri gmailie ent vastust pole tulnud siiani.

Minu arvates on autogrammide andmine auasi ja sellega austab artist oma fänne!

Mida arvavad autogrammide jagamisest teised tuntud staarid? Kas autogrammide jagamine on osa lavatööst või püütakse sellest pigem kõrvale hoida?

Anne Loho
Anne Loho (Foto: Mario Mesi)

Anne Loho sõnas Facebookis esitatud küsimusele, et tema saadab soovi korral foto koos autogrammiga ka koju, kui soovitakse.

sirje põllu
Sirje Põllu

Ansambli “Laine” solist Sirje Põllu teatas samuti, et jagab alati autogramme soovijatele.

anne veski margit ossipova
Anne Veski (Foto: Margit Ossipova)

Autogramme annab alati ka üks Eesti tuntumaid ja kuulsamaid lauljaid Anne Veski. Ka Anne Veski ütles, et annab alati soovijatele autogrammi. Vahel harva on mõni ka ilma jäänud, kui tõesti väga kiire on olnud. Mulgi on terve ports Anne Veskilt saadud autogramme ning olen näinud, et Anne Veski jagab kontserdil autogramme rõõmuga.