Õllesummeril koos bändiga üles astunud Anne Arrak räägib Ohmygossip.ee’le, et tema unistuste suvi sisaldaks põnevaid seiklusi, kaunist sääsevaba sooja ilma, suuri lavasid ning kaasa rokkivat publikut.

Anne Arrak, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
No suvi on alles poole peal ja ilma poolest on siiamaani kevad, seega polegi nagu saanud veel midagi väga suvist ette võtta, aga kindlasti võib põnevaks tipphetkeks nimetada ülesastumist tänavusel Õllesummeri festivalil. Oleme Goshitüdrukutega selle võimaluse üle äärmiselt õnnelikud, sest tegemist oli alles meie viienda livega.

Millised plaanid on teil suveks?
Ausalt öeldes ei erine mu suveplaanid oluliselt kevade- või sügise- või talveplaanidest. Panen suvel täpselt samamoodi edasi, ehk tegelen oma kahe bändiga, kirjutame ja salvestame muudkui lugusid. Samas, kui see suvi nüüd ükskord ikkagi otsustab saabuda, siis kindlasti viskan mõneks ajaks mikri nurka ja sõidan loodusesse päikest nautima.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi? Ehk on teil anda ka üks hea suvise söögi ja joogi retsept?

Unistuste suvi – päike iga päev, mitte palavam ilm kui 28 kraadi, 0 sääske, palju ringi reisimist, põnevad seiklused ja loomulikult ka suured lavad ja kaasa rokkiv publik. Suvine joogisoovitus on kindlasti igasugused smuutid, VÄGA tervislik! Toitudest on mu absoluutne lemmik fajita ehk kanawrap. Kuigi ma olen hakanud viimasel ajal nisust hoiduma, sest mu keha ei taha seda väga hästi vastu võtta, siis sellest jumalikust söögist ei suuda ma loobuda. Üldiselt võib wrapi sisse panna lisaks kanale mida iganes ise soovid, aga mina teen seda tavaliselt nii:

kanafilee
Santa Maria tortilla alused
Santa Maria fajita spice mix
kollane paprika
kirsstomatid
lehtsalat
riivjuust
punane sibul
majonees
soovi korral veel lisaks mõni kaste (soovitan näiteks tomati-tšilli salatikastet)

Asetad praetud ja maitsestatud kanatükid ja kõik ülejäänud koostisosad tükeldatud kujul tortilla alusele, lisad kastmed ja voila! Mõnus kerge, suvine ja tervislik roog on 10 minutiga valmis. Head isu!

 

Vaata ka:
Anne Arrak Ohmygossip.ee’le: Olen nii laisk ostleja, et isegi hädavajalikest asjadest jääb tihtilugu puudu
“Lapsepõlves oli minu suhe loodusega palju lähedasem, siis kui sai iga suvi maakodus ringi joostud ja taimi-putukaid näpu vahel uudistatud. Minu praegune eluperiood on paraku teistsugune ja suviti on mul nii palju tegemist, et maale jõuan väga harva,” räägib lauljanna Anne Arrak Ohmygossip.ee’le. Vaatame, mida arvab särtsakas neiu taaskasutusest ning loodusravist!

Anne Arrak Ohmygossip.ee’le: Just seda kohta pean oma teiseks koduks!

“Minu ema vanemate kodu asub Elvas ja seda linna võin ma nimetada oma teiseks koduks, kuna lapsena elasin pea iga suvi seal. Mälestused on ülimalt armsad, lapsepõlve meenutan alati väga sooja tundega,” räägib lauljanna Anne Arrak Ohmygossip.ee’le.