“Kui aus olla, siis olen küllaltki tundlik ja olen saanud tulevikunägemusi enda ja mõne teise inimese elu kohta,” räägib noor ja kaunis superstaar Kerli Kõivu õde Eliisa Kõiv Gossip.ee´le. Saates “Eesti otsib superstaari” osalenud andekas lauljanna usub nii tähemärke, horoskoopi kui ka saatust, aga toonitab, et kui inimene soovib valitud saatuseni jõuda, tuleb tal läbida tohutult palju erinevaid teste.

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga?
Olen Veevalaja. Ja võin öelda, et minu puhul peavad paljud asjad, mis Veevalaja kohta kirjutatud ka paika.

Kas olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?

Olen küll tundnud natuke huvi ja aeg ajalt katsun selles vallas midagi kõrva taha panna, kuid päris süvitsi pole oma astroloogilist kaarti uurinud. Olen üritanud, aga tundub kuidagi liiga keeruline. Mingi aeg tagasi olin täielik horoskoobi sõltlane ja leidsin isegi üsna usaldusväärseid allikaid, aga siiski, suurt osa nendest ei saa tõepähe võtta.

Kui tihti loete näiteks lehesabadest päevaennustusi, uurite naisteajakirjadest suhtehoroskoope, enne suuremaid ettevõtmisi vaatate taevamärke jne?
Tavaliselt loen alati horoskoope, aga vahel isegi lihtsalt sellepärast, et nendes on väga häid tarkuseteri, mida saan ehk enda elus rakendada. Muidu arvan, et on professionaalseid astrolooge, kes ikkagi on oma ala spetsialistid ja ei aja päris pada. Ja kindlasti on palju kommertshoroskoope, mis on mõeldud lihtsalt meelelahutuseks. Mis puutub konkreetselt tähemärkidesse, siis nendesse usun küll, sest väga paljud inimesed, keda mina tunnen, iseloomustavad täpselt oma tähemärki.

Kuidas klapib teie tähtkuju teie lähedaste tähemärkidega? On teil mõni eluline näide stiilis „täpselt nagu horoskoobis!“
Õnneks on juhtunud nii, et minu kõige lähedasemad on kas sama tähemärgiga või on meie astroloogilist sobivust loetud heaks. Usun, et see pole pelgalt juhus, et just nii on. Selle koha pealt võin küll väga õnnelik olla.

Mida arvate ennustajatest? Kas olete ise kunagi nende juures käinud?

Olen kindlalt seda meelt, et tõesti on neid inimesi, kes näevad tulevikku. Näiteks käis ka minu ema kunagi ennustaja juures ja kõik on siiamani täppi läinud. Ja muidugi on ka soolapuhujaid. Aga ise pole käinud ja ei taha minna ka. Pigem tahan, et mu tulevik oleks üllatus.

Kas usute saatusesse, ettemääratusse, mingisse kõrgemasse jõusse, mõni usub ingleid mõni Jumalat, mida-keda teie?

Usun neisse kõigisse. Olen lugenud, et hing valib endale enne sündimist elu ja missiooni ja usun seda täiesti, aga samas arvan, et sellist absoluutset ettemääratust ei ole. Meil on alati valikuvabadus. Näiteks tegi üks hing enne sündimist plaani, et peab narkootikumidest kauge kaarega mööda käima, aga keegi pakkus neid mingi päev ja inimene otsustas ikkagi proovida, isegi kui hing sees karjus, et pole vaja. Rikkuski ära oma esialgse plaani. Aga siis võis käiku minna plaan B, mille kohaselt otsustas hing olla tugev ja enam ei proovinud. Alati on elus mingid varuvariandid. Aga üldiselt, et valitud saatuseni jõuda, tuleb meil tohutult palju erinevaid teste läbida.

Olete kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Kui aus olla, siis olen küllaltki tundlik ja olen saanud tulevikunägemusi enda ja mõne teise inimese elu kohta ning olen vahel tundnud ära, kes helistab. Minigte nähtamatute olenditega suhtlen tegelikult iga päev. Ei tea, kas need on inglid või mu teejuhid. Ehk on mõlemad. Ja olen ka korra olnud kontaktis ühe teise ilma läinud lähedasega.

 

Loe lisaks:
VEEVALAJA e. Aquarius (21. jaanuar- 19. veebruar)

Veevalaja pole ülemäära elukogenud ega ka liiga naiivne, ta ei ole täis liigset entusiasmi ega ole ka elust tülpinud. Pidevas katsetamistuhinas kandub tema uudishimu lihtsalt üle uutele, tema jaoks veel saladuslikele asjaoludele, ning tema järjekordseks uurimisobjektiks võite osutuda näiteks teie. Isik, kes näib vaimselt viibivat kusagil miljonite kilomeetrite kaugusel või kes nagu uuriks teid detailselt nähtamatu mikroskoobi abil, on ilmselt Veevalaja.

Veevalajal on kummaline, eemalolev pilk, millest õhkub maagilist salapära ja mida te ei oska mõista. Tavaliselt on see pilk pisut hägune, unistav ja uitlev. Veevalaja tähtkuju all sündinud on unistajad ja emotsionaalsed. Iseloom on sõbralik ja truu, kuid tihti ebakindel oma otsustes. Suur fantaseerimisvõime, inspiratsioon. Saturni mõju tõttu ei ole neil saatus alati õnnelik ja allutab inimese melanhooliale, täitumatutele unistustele, kurbadele mälestustele. Selle tähtkuju all sündinud on iseloomult alati vasturääkivad, oma otsustes ei ole nad alati kindlad, ei ole alati usaldatavad oma ebakindluse tõttu.

Neil inimestel on suurt inimesetundmist ja südant teiste hädasid leevendada ja neid aidata. Esineb laiskuse perioode, kus need inimesed ei taha midagi teha, kuid kui Uraani mõju suureneb, siis võib mõne päevaga teha ära kuu aja töö. Selle märgi all sündinutele on võõras pedantsus ja nad vihkavad rutiini. Neis kõigis on midagi leiutajatest, kuid ka fantaseerijatest. Nad võiksid olla täisväärtuslikud inimesed, kuid oma ebapüsivusega teevad ümbritsevate inimeste elu raskeks. Kannatab periooditi alaväärsustunde all, muutub õnnetuks arusaamatutel põhjustel.

Uraani mõjutusel on Veevalaja oma loomult mässumeelne ning tajub vaistlikult, et juurdunud tavad ja harjumused on väärad ning maailm ja inimkond vajavad järsku ja põhjalikku revolutsioonilist muudatust. Samal ajal, töötades poliitika valdkonnas, on ta küllalt tark varjama oma vaateid ja arvamusi üldsuse eest, et mitte kahjustada oma strateegiat. Veevalaja analüüsib alati põhjalikult olukordi, sõpru ja ka võõraid inimesi. Püüdes tungida teie eraelu saladustesse, hakkab ta teid pommitama otsekoheste ja tihtipeale taktitute küsimustega, ning see võib teis tekitada küllaltki ebameeldiva tunde.

Vaatamata sellele, et Veevalaja ümbritseb end sõpraderingiga, on tal harva tõelisi sõpru. Ta eelistab kvaliteedile kvantiteeti ja loob püsivaid suhteid vaid teatud perioodiks. Hingeelus laseb end kergesti mõjutada. Veevalaja tähtkuju all sündinu otsib alati seltskonda, mis vastaks tema vaadetele, sest suhtlemine madalamal astmel seisvatega osutub talle raskeks. Uraanlast ümbritseks nagu mingi nähtamatu isoleeriv kiht, mis eraldab teda kaasinimestest, ning seetõttu ei saa inimesed temast sageli õigesti aru.

Veevalaja elab tulevikus ning põikab vaid mõneks põgusaks hetkeks käesolevasse aega, siis näib ta realistlikult mõtlevatele maistele natuuridele viirastusliku veidrikuna. Ta ise tajub seda, ja see süvendab veelgi tema isoleeritust. Astroloogide seisukoht on, et nii, nagu mõtleb Veevalaja täna, hakkab maailm mõtlema alles viiekümne aasta pärast.

Seda päikesemärki kutsutakse ka geeniusemärgiks, ja asjal on tõepõhi all. Üle 70% kuulsatest inimestest on Veevalajad või evivad Veevalaja tähemärki. Võib olla suurepärane teadlane, arhitekt, kirjanik, näitlej
a, kunstnik. Selle tähtkuju all sündinu elu läbivad kõik – rikkus, edu, katastroofid, huvitavad kohtumised ja pettumised. Elu võib viia ta kukkumise äärele kuid saatus ei lase tal päris põhja vajuda. Teisest küljest on suhteliselt suur protsent vaimuhaiglate patsiente ja regulaarseid psühhiaatrite külastajaid samuti Veevalajad.  Aga üteldaksegi ju, et geeniust lahutab hullumeelsest vaid õhkõrn kriips ning teiegi ei oska otsustada, kummalpool piiri on teie Veevalajast sõber.

Selle tähtkuju all sündinud naised on võluvad, nende elamuste gamma on mitmekülgne. Nad muutuvad pidevalt ja nendega kokkupuutuja peab arvestama nende distsipliinitunde puudumisega, see teeb ümbritsevate inimeste elu ebakindlaks. Ta armastab töötada, kuid ka siin annab tunda ebakindlus. Ta armastab hiilgust ja näib väga haprana, kuigi on kalduvustelt pisut lodev. Ta on elegantne, tantsib hästi, on huvitav vestleja. Veevalaja tähtkuju all sündinud abielluvad ruttu, kuid on harva õnnelikud, kuna annavad enesest rohkem ära kui vastu saavad.

Selle tähtkuju all sündinutele sobib rohkem mõistuse kui armastuse abielu iseloomu muutlikkuse ja ebakindluse tõttu. Oma esimesest armastusest peavad selle tähtkuju all sündinud kõik loobuma.

Harva leidub Veevalajat, kes tuliselt võitleks oma ideede eest. Veevalaja elab oma elu ja leiab, et sellest piisab. Veevalaja ei usalda kergekäeliselt teisi inimesi. Enne uurib ta välja nende kaalutlused, ja kui võimalik, siis ka südamesaladused. Veevalaja vihkab valetamist ja petmist ning püüab vältida laenamist ja laenutamist.

Veevalajad omistavad suurt tähtsust idealismile, vahest ehk üleliiagi suurt. Tähtis on teada, et Veevalajatega võib alati kõike juhtuda, absoluutselt kõike!

Õnnenumbrid: 11, 29, 38, 47, 56
Värv: Taevasinine
Mõjutav planeet: Uraan
Element: Õhk
Õnnepäev: Kolmapäev
Õnnekivi: Safiir
Metall: Uranium
Lilled / taimed: Orhidee, kannike

Kuulsaid veevalajaid läbi ajaloo:
Francis Bacon, Tallulah Bankhead, John Barrymore, Jack Benny, Shelly Berman, George Burns, Lewis Carroll, Katherine Cornell, Charles Darwin, Jimmy Dean, Charles Dickens, Jimmy Durante, Thomas Edison, Mia Farrow, Clark Gable, Galileo Galilei, Langston Hughes, Jack Lemmon, Abraham Lincoln, Charles Lindbergh, Somerset Maugham, Jeanne Moreau, Paul Newman, Louis Nizer, Kim Novak, S.J. Perelman, Leontine Price, Ronald Reagan, Vanessa Redgrave, Norman Rockwell, Franklin Roosevelt, Ann Sothern, Adlai Stevenson jne.