OHMYGOSSIP — Kristallselge vesi, imekaunis loodus ja vihmamets. Iltalehti.fi kirjeldab kungliku paari hingematvalt kaunist reisisihtkohta.

Rootsi prints Carl Philip´i ja printsess Sofia Hellqvist´i mesinädalate lemmiksihtkoht Fiji koosneb üle 333-st saarekesest, millest mitmed on asustamata. Paar on öelnud, et mesinädalad veedetakse üksikul Laucala saarel, mis on seitsme tärni kuurort Fiji põhjaosas.

Troopiline Fiji on tuntud kristallselge vee, korallriffide ja eksootiliste taimede poolest. Fiji saarel on palju kaunist loodust ja seal on nii vihmamets kui ka vulkaan. Kaunis paik meelitab kohale nii armunuid, surfajaid kui ka lastega peresid üle kogu maailma. 

Seal on puhkamas käinud mitmeid avaliku elu tegelasi nagu näiteks Tom Cruise ja Katie Holmes, Nicole Kidman, Keith Richards ja Penelope Cruz.

Paar läks mesinädalatele salaja 16-ndal juunil, kell 06 hommikul ning veetsid seal aega kolm nädalat. Üks öö Fiji´l maksab alates 4800 eurot. Piirkond on privaatne, turvaline ning paadiga on raske juurde pääseda.

 

Vaata ka:
Rootsi prints Carl Philip ja Sofia Hellqvist abielluvad järgmisel suvel

Carl Philip ja Sofia Hellqvist on olnud paar aastast 2010 ent nende suhet pole Sofia kirju mineviku pärast avalikult väga heaks kiidetud. Nüüd aga on suhted soojenenud ning lisaks kihlusele on paika pandud ka plaan abielluda 2015.aasta suvel.

Carl Philip tegi abieluettepaneku – Sofia Hellqvist’i koolitatakse printsessiks
Möödunud suvel kutsusid kuninganna Silvia ja kuningas Carl Gustaf Sofia Hellqvist’i oma suvekodusse Villa Mirage prantsuse Rivieral. Sofia ametlikuks tunnustamiseks kujunes aga kutse kuningapere suvelossi Solliden’isse Ölandil. Peale seda lubati Carl Philip’il ja Sofia’l koos elama hakata. Vaatamata sellele, et printsess Madeleine endiselt raevukalt suhte vastu protesteerib, pole kahtlust, millised on printsi tunded. “Carl Philip on kõigile asjaosalistele selgeks teinud, et ta on kohanud oma elu armastust,” ütleb allikas nädalalehele.