Armastatud näitlejanna Meg Ryan, kes on tuntud oma malbete romantiliste komöödiate ning lapseliku hoiakuga on tundmatuseni muutunud. 53-aastane staar jäi Pariisi kõrgmoenädalal fotokaamerate silma alla uue, pisut šokeeriva välimusega.

Näitlejanna nägu oli väga pingul, tema nina oli hoopis teise kujuga ja ka silmaümbrused tundusid pinge all olevat. Tegemist pole esimese korraga, kui särtsakas blond on teistsuguse välimusega üllatanud. 2010. aastal jäi ta silma pundunud huultega, kuid ta ise pole operatsioone kunagi kinnitanud.

Meg (sünninimega Margaret Mary Emily Anne Hyra) on õppinud New Yorgi ülikoolis ajakirjandust. Selleks et maksta kinni oma eraõpe, hakkas ta reklaaminäitlejaks. Aastal 1981 debüteeris filmis “Rich and Famous”, pärast mida otsustaski jätta ajakirjanikukarjääri ning proovida kätt näitlemises. Pärast mitmeid väiksemaid kõrvalosi sai ta kuulsaks filmiga “Kui Harry kohtus Sallyga”, kus ta mängis peaosas koos Billy Crystaliga.

Varem suuri rolle saanud naine on viimase kaheksa aasta jooksul olnud vaid kolmes filmis. “Serious Moonlight” 2009.aastal ning Ithaca ja Fan Girl möödunud, 2015.aastal.

 

Save