OHMYGOSSIP — 1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jenner, kes sai laiemalt tuntuks seriaalist “Keeping up with the Kardashians” raputas maailma teatega, et on elu aeg tundnud ennast naisena. Peagi peale ülestunnistusi tuli ka soo- ning nimemuutus.

Caitlyn Jenner, kes jäi pereseriaalis “Keeping up with the Kardashians” enamasti tahaplaanile, sai nüüd isikliku realitysarja “I am Cait”, mis juba 2.augustil E! kanali vahendusel publiku ette jõuab ning jutustab sellest, mida tähendab elada avalikult transseksuaalse naisena. Ise nimetab ta seda “uueks normaalsuseks”.

8-osaline dokumentaalseriaal näitab Caitlyni teekonda jõudmaks selleni, kus ta täna on. Caitlyn lubab rääkida avameelselt kõigest. “Teen saates mitmeid lõbusaid asju esmakordselt. Läheme näiteks esimest korda šoppama,” jutustab Caitlyn ning lisab, et teeb ka poisteasju: “sõidame mootorrattaga, sest ka tüdrukud teevad seda!” “

See, kui keegi oma unistused teoks teeb, on tõeliselt inspireeriv paljudele inimestele. Tuleb teha seda, mis teeb sind õnnelikuks!”