Kati Tootsi poolt kirjutatud ning tema nime all ilmunud mitmed valeandmetega Kroonika artiklid on tekitanud palju pahandust, ent hiljuti kõmulehes kaasautorina tööle asunud kaunitar süüd omaks ei pea. Kati meelest on apsaka teinud hoopis Kroonika toimetaja.

“See ei vasta tõele. Mina seda eksimust ei teinud, selle tegi meie toimetaja. Kui ajakirjanik edastab oma andmed toimetajatele ülekontrolli, siis paratamatult tehakse ka sealpoolseid muudatusi. See ei olnud kindlasti minupoolne eksimus,” kaitseb ennast Kati Toots Elu24 veergudel. “Vahetusse läks artiklis vaid üks sõna, kõik muu oli õige,” lisab ta ning lisab et kogemata valeinfo avaldamist juhtub kõigil ajakirjanikel.

Refereeritud artikli täisteksti loe Elu24’st

 

Vaata ka:
Seltskonnastaar Kati Tootsi ajakirjanikukarjäär ei ‘laabu ladusalt’ — faktke kontrollimata artiklid tekitavad rahvas meelepaha
Seltskonnastaar Kati Tootsist sai mõne aja eest kõmuväljaande Kroonika kaasautor, ent kaunitari ajakirjanikukarjäär ei laabu nii ladusalt kui innukas naine sooviks.

Katrin Pauts imestab Kati Tootsi võhiklikkuse üle: Mulle tundub Tootsi jutt ennekuulmatu!
“Eesti tippmodell” saate produtsent Katrin Pauts imestab omakorda Kati Tootsi võhiklikkuse üle: Esiteks peaks ajakirjanik teadma, et ta vastutab alati oma sõnade eest, kui tema nimi on loo all kirjas. Ja “ainult üks sõna oli valesti, kõik muu õigesti” kõlab ülimalt kentsakalt, kui see üks sõna määrab, kas jutt on võitjast või kaotajast,” räägib Pauts

Seltskonnastaar Kati Tootsist sai kõmuväljaande kaasautor

Hiljuti ärimees Jaan Tootsist lahku läinud seltskonnastaar Kati Toots ei istu käed rüpes. Kati, kes ise tavaliselt kõmuveergude kangelannaks, hakkas hiljuti kaasautorina Kroonikas tööle.