OHMYGOSSIP — “Minu jaoks unistuste suvi on selline, milles on palju päikest ja merevees kümblemist, marjade ja muu värske rohket nautimist,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.

Airi Vipulkumar Kansar, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Suveseiklusi on olnud väga palju erinevaid ja neid kindlasti ei saa omavahel võrrelda, sest nad on kõik omamoodi erilised olnud, aga võibolla üks meeldejäävamaid hetki oli olla oma täditütre pulmas Belgias ja pärast seda sõita ringi mööda Belgiat, Luxemburgi ja Prantsusmaad. 

Millised plaanid on teil eelolevaks suveks?

Plaanid puuduvad. Improviseerime, vastavalt võimalustele.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?
Minu jaoks unistuste suvi on selline, milles on palju päikest ja merevees kümblemist, marjade ja muu värske rohket nautimist.

Ehk on teil anda ka üks hea suvise söögi ja joogi retsept?
Väga hea on süüa värskete marjade smuutit. Ise teen iga päev maasikatest smuutit. Juulis juba mustikatest. Kannutäis värskeid maasikaid, peale valada piim või alternatiivne piim (sojapiim, riisipiim, kaerapiim, mandlipiim jne.), lisada soovi korral magustajat ja blenderdada.  Suvi on toitude mõttes väga rikkalik ja neid retsepte on väga palju. Tuleks ära kasutada kõike, mida loodus meile lahkelt annab. Mulle väga meeldivad praetud suvikõrvitsa rõngad, Himaalaja soola ja pipraga ning valada peale maitsestamata jogurtit. Või hummus näkileibadega. Hummust saab teha nii, et blenderis blenderdada kikerherned, küüslauk, kurkum, Himaalaja sool, veidi sidrunimahla, soovi korral lisada ka korianderit ja tilli või muud meelepärast.

Airi Vipulkumar Kansar
Airi Vipulkumar Kansar
Foto: Harhee Purri

Vaata ka:
Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Viimasel ajal unistan oma maalapikesest 

“Ma ei ole kunagi maal elanud ja kahtlemata on linnas mugavam, sest kõik on käe-jala juures ning valikuvõimalus on suurem. Viimasel ajal aga on tekkinud mõtted maalapikesest, kus kasvatada ise oma toitu,” räägib lauljanna Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Meid mõjutavad palju meie eelmised elud

“Ma usun karmaseadusesse ja sellesse, et me kõik oleme hinged erinevates kehades, mille me saame vastavalt oma karmilistele tegudele. Seega, meid mõjutavad palju meie eelmised elud ja sellest lähtuvalt tehakse valikuid ka selles elus. Minul ei ole õigust isiklikult kellegi abielu üle otsustada või kohut mõista, kui inimesed on ise nii valinud ja see neid õnnelikuks teeb,” võtab geide kooselu teema kokku Airi Vipulkumar Kansar.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Ma pole alimente saanud oma vanema poisi jaoks juba 3,5 aastat
Tuntud laulja Airi Vipulkumar Kansar on tubli kolme poja ema. Uurisime hakkajalt naiselt, millistes seadustes tema muudatusi teeks. Airi rääkis Ohmygossip.ee’le, et tema muudaks miinimumpalga alammäära, tõstaks lastetoetust ning  lööks korra majja alimentide osas.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Vanasti oldi sugulastega lähedasemad
OHMYGOSSIP — “Mul olid väga värvikad vanavanemad ja neil oli palju pajatada.  Tegelikult oleks tore küll osaleda ühel korralikul suguvõsakokkutulekul,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee rubriigile “Sugupuu”.