“Eks suvesid on olnud elus erinevaid mu elu jooksul. Olen olnud EÕM-i malevates, mis olid huvitavad. 90-date algus aastatel olin EV-gi revolutsioonilistes sündmustes osaline, 90-datel osalesin rahvusvahelistes üritustel eri kohtades maailmas ja eks ikka reisimised need kõige huvitavamad olnud,” meenutab Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le oma põnevaimaid suveseiklusi.

Unistuste suves peab mehe meelest olema koht armastatud inimestel ning positiivsusel.  “Mulle meeldib mõnusate ja armastatud inimestega positiivselt suve veeta,” ütleb Raidal ning lisab, et unistuste suvi sisaldaks ka isiklike unistuste ning soovide täitumist. “Eks ikka ootan midagi huvitavat ja kogemuslikku ning oma isiklikus elus unistuste ja soovide täitumist.”

Suvi on erinevate värskete maitsete kogemise aeg ning seda armastab ka Jaanus Raidal. “Jooke on erinevaid nii palju, et raske on neid eristada, usaldan siis juhuslikkuse printsiipi. Kui osalen erinevatel üritustel eks siis loodan midagi eksootilist kogeda nii joogi kui söögi näol.”

 

Vaata ka:
Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le: Kuristikku langevad need, kes kaotavad usu endasse

“Eelmisel aastal midagi olulist ja põnevat ei toimunud, oli suht hall ja igav ning rutiine aasta. Tegutsen põhimõttel üks päev korraga ehk igast päevast tuleb võtta mis võimalik,” räägib poliitik  ning Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.

Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le: Elan üks päev korraga
“Seadusi peaks lihtsustama ja kodanikele arusaadavamaks tegema. Mida rohkem kehtib riigis seadusi, seda harimatum ja rumalam on ka sealne rahvas või siis vastupidi rahvast pügatakse topelt,” räägib poliitik Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.