Vaido Neigus pajatab Ohmygossip.ee’le oma unistuste suvest, jagab häid retsepte ning avaldab, mis tal sellel aastal suveks plaanis… Muuseas paljastab hurmur, et üks tõeline suveseiklus sisaldab ka paljalt ujumist!

Vaido Neigaus, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Minu senine kõige põnevam ja mõnusam suveseiklus on olnud aasta tagasi kui olid väga mõnusad soojad ilmad. Seiklesin sõpradega külastades järveäärseid kämpinguid kus nautisime loodust ja isegi alasti käisime ujumas. Selline väga mõnus ja chill meeleolu oli kõigil. 

Millised plaanid on teil eelolevaks suveks?
Selle suve plaanin ma kindlasti veeta Eestis.  Külastan Pärnut ja veedan seal aega.   

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?
Unistuste suvi oleks selline kui saab veeta aega koos oma lähedaste ja sõpradega. Teed nendega midagi lahedat. Näiteks rendid jahi ja oled päeva merel. Kui see ei sobi, siis miks mitte minna Saaremaale ja seal üürida nädalaks talu, mis oleks mere ääres ja kus saaks eemale linnakärast.

Ehk on teil anda ka mõni hea suvise söögi ja joogi retsept?

Hea suvine jook on oleks smuuti.  Paned keefiri, astelpaju, banaani ja pruuni suhkurt ja blenderdad ära.  Valad klaasi ja ongi mõnus smuuti valmis. 

Grillitud kanafilee. Teed apelsini mahla, mee, röstitud sibula ja garam masala maitseaine marinaadi.  Lased seista tunnikese ja grillid ära.

 

Vaata ka:
Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le: Tegin oma elus mõned korrektuurid
“Tegin oma elus mõned korrektuurid ja võtsin endale uue manageri,” paljastab Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le.

Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le: Sõbrad võtavad mind kui inimest, mitte “staari”
“Järgmiselt aastalt sooviksin, et ma saaksin valmis oma uue albumi “YOLO”. See on album, mis on mulle väga südamelähedane. See on isiklik ning räägib minust kui inimesest. Poisist, kes läbi raskuste täitis oma unistused,” räägib Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le oma uue aasta plaanidest.

Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le: Kui on päike, siis on ka energiat palju!
Äsja uue loo “Unenägu 2014” välja andnud Vaido Neigaus (25) räägib, et algavast suvest soovib ta maksimumi võtta. “Plaanid on tehtud ja sellest suvest soovin võtta, mis võtta annab. Ma arvan, et suvi tuleb töine, kuid kindlasti soovin ma ka puhata,” avaldab hakkamist täis ja alati särav Vaido Ohmygossip.ee’le oma suve plaane ning ütleb, et suvi on tema vaieldamatu lemmik.