OHMYGOSSIP — Kristen Stewart on taas õnnelik ning seekord on tema väljavalitu naissoost! 25-aastane Kristen, kellel oli viie aasta pikkune suhe “Videviku” kaasstaar Robert Pattinsoniga, on kõlakate kohaselt juba mõnda aega käinud oma isikliku assistendi Alicia Cargile’iga, kirjutab Sunday Mirror. Näitlejanna Kristen Stewarti ema andis tütre tüdruksõbrale heakskiidu.

Kristeni ema, 55-aastane Jules, kinnitas, et nad on tõesti suhtes. “Miks ma ei peaks aktsepteerima seda, et tal on nüüd tüdruksõber? Ta on ju õnnelik. Ta on mu tütar ja ma olen tema ema, nii et ta teab, et kiidan tema valikud heaks. Olen Kristeni uue tüdruksõbraga kohtunud ja ta meeldib mulle. Ta on väga armas tüdruk,” ütles Jules.

“Inimestel on õigus teha kõike seni, kuni nad teistele halba ei tee või seadust ei riku. Mul on geidest sõpru ja pereliikmeid. Ma aktsepteerin kõiki inimesi. Meil kõigil on õigus armastusele,” lisas ta.

 

Vaata ka:
Kristen Stewart: Bella roll on keerukaim, mida mänginud olen
“Videviku” filmisaaga staar Kristen Stewart võrdles Bellat oma uue filmi “The Yellow Handkerchief” tegelaskuju Martine’iga.

Kristen Stewart ja Rosabotanica
Näitlejanna Kristen Stewart on Balenciaga Florabotanica parfüümi reklaamitüdruk, ja nüüd kordab ta etteastet Rosabotanica kampaanias.

Kristen Stewart otsustas kooli minna

“Videviku” staar Kristen Stewart jätkab Los Angeleses oma koolitööd ning samal ajal filmib oma uut filmi “Camp X-Ray”. 23-aastase miljonäri koolitee lõppes kõigest 13-aastasena, mil ta asus näitlejaks pürgima. Nüüd jätkub koolitee California ülikoolis Los Angeleses (UCLA) ning Kristeni erialaks saab Inglise kirjandus.

Kristen Stewart ja Michael Pitt – kas uus kuum paar?

Kristen Stewartil on taas põhjust naeratamiseks – hiljuti Robert Pattinsonist lahku läinud näitlejanna olla salamisi kohtunud ametivenna Michael Pitt’iga.

Robert Pattinson ja Kristen Stewart elavad jälle koos

OHMYGOSSIP — Näitlejad Robert Pattinson ja Kristen Stewart elavad jälle koos! Peale pidevat lahku-kokku kolimist on paar jälle koos. Robert naases hiljuti Austraaliast, kus ta filmis uut filmi ”Rover“.