“Läksin lõpuks ühte Las Vegase 18+ kassashowd vaatama. Sellist, kus tüdrukud jalga ja muudki keerutavad. See maksab tavaliselt 60 dollarit. On ka neid, kus tahetakse 100 dollarit saada, aga naine ei lubanud,” kirjutab Eesti Ekspressi ajakirjanik Askur Alas. “Eks siin hotelliski on üks neist miljonitest kasiinosaalidest selline, kus tüdrukud ümber posti tantsivad. Saab neid siingi näha. Aga läksin siiski, sest tundus, et kui ei lähe, siis jääb midagi sellist, mis kehastab Patulinna olemust, vaatamata.”

“Kui Las Vegas on kitš, siis Las Vegase showd on kitšide kitš. See on ikka tõsine hullumaja. Prantsuse šansoonid, saksa šlaagrid, ameeriklaste endi hitid – ei ole midagi, mida selle hullumeelse show orkestrant ei kasutaks, et panna tüdrukud palja tissiga tantsima – laval, eraldi saarekesel posti ümber, vannis; roosas riietuses, nahas, stjuardessi (poolikus) vormis, you name it, ” kirjeldab Askur Alas Eesti Ekspressis.

“Nojah, kui saksa šlaagrite ja muu euroopaliku „rõve” „solvamine” oli lõppenud, läks asi veidi tänapäevasemaks, aga sugugi mitte paremaks. Õlu oli ka kallis, raisk. Hotellis on 6 dollarit väike õlu, siin 8-pool.”

“Kokkuvõttes – ei tasu maksta naistele, et nad teile paljaste rindadega tantsiksid, isegi mitte Las Vegases. Mõistlikum alternatiiv on minna kasiino playboy-saali ja mängida see raha seal maha, saab silmailu ja hasardirõõmu, ja on vähemalt patulinnale midagi kahekordselt omast ja asjakohast tehtud. Mitte et ma mängima üles kutsuks, ei kutsu. Mängimine on loto ikkagi (välja arvatud pokker),” ütleb Askur lõpetuseks.