Vokaalansambel Noorkuu ilmutab 2009. aasta novembris uue lastelaulude CD – “Lapsepõlve laulud”. See on plaat, millel kõlavad Eesti parimad lastelaulud läbi aegade a capella seadeis. Ansambel on nende 13 tegutsemisaasta jooksul saanud oma kuulajatelt palju tagasisidet ning nii mõneski kirjas ja jutuajamises on just seda ideed välja pakutud. Tundus olema õige hetk see nüüd ellu viia ning sellega ennekõike ansambli väikestele kuulajatele rõõmu valmistada.

Seoses Noorkuu lastelaulude CD ilmumisega, toimuvad ka samanimelised väga meeleolukad kontserdid üle Eesti. Kontsertprogrammis kuuleb 12 spetsiaalselt Noorkuule arranzeeritud lastelaulu, mis on välja valitud ja komplekteeritud sadade võimalike hulgast. Teiste seas kantakse ette kõige tuntumate Eesti lastelaulude nagu “Karumõmmi unelaul”, “Rongisõit”, Põdra maja”, “Kevadel (Juba linnukesed)” töötlused. Viiehäälsed seaded on valmistanud Tõnu Raadik, Kristo Matson ja Martti Meumers. Programm sisaldab lisaks humoorikaid ja lastepäraseid vahetekste ning mitmeid üllatusi.

Tegemist on kogu pere kontserdiga, mis on piisavalt pikk (70 minutit ühes osas) ja pakub naudingut nii senistele Noorkuu fännidele kui muusikasõpradele tervikuna. Oodatud on ennekõike lapsed koos emade-isade, vanaemade-vanaisadega kui ka lihtsalt lapsemeelsed inimesed, kes soovivad saada head tuju ja kvaliteetset muusikaelamust!

18. november 19:00, Viljandi kultuurimaja, Viljandi
19. november 19:00, Valga kultuuri- ja huvialakeskus, Valga
21. november 13:00, Estonia kontserdisaal, Tallinn
22. november 17:00, Vanemuise kontserdimaja, Tartu
26. november 18:00, Kuressaare kultuurikeskus, Kuressaare
27. november 19:00, Võru Kultuurimaja Kannel, Võru
28. november 17:00, Rakvere rahvamaja, Rakvere
29. november 17:00, Pärnu kontserdimaja, Pärnu

http://www.noorkuu.ee

Täispilet 150.-, sooduspilet 125.-, grupp al. 20 in 120.- Sooduspilet kehtib lapsele 7-12 a. koos vanust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). Lapsele kuni 7 a. on sissepääs tasuta, juhul kui istub piletiga saatja süles.

Uksed avatakse 30 min enne algust.
Kontserdi kestus 1 tund 10 min (ilma vaheajata).
Fotoaparaat, kaamera – ei ole lubatud.
Ligipääs ratastooliga – olemas.