OHMYGOSSIP — Särtsakas ja tubli ajakirjanik Katrin Lust jagab Ohmygossip’i rubriigis “Nädalalõpp” ideid, mida nädalavahetusel ette võtta!

“Soovitused nädalavahetuseks. Mmm. See on ju tegelikult nii raske küsimus, mis sõltub nii kurb kui see ka pole just praegusel ajal ilmast. Kui päike paistab, siis olen alati nii palju õues kui võimalik. Ükskõik mida tehes. Kas jalutades, lähen piknikule, istun mõnes väikohvikus ja loen raamatut,” räägib Katrin Lust Ohmygossip.ee’le.

“Täna aga jalutasin tööle rahesajus, seljas talvejope ja mõtlesin just reede õhtul, et mida küll sellise ilmaga nädalavahetusel peale hakata. Õues nii külmaga olla ei saa. Samas ega toas ju ka halb pole.  Kuna teen nädala sees väga palju tööd, siis tegelikult naudin tihti niisama olemist ja olesklemist. Vaatan mõnda mõnusat filmi, loen raamatut, teen soojas köögis kohvi.”

“Tallinna TVs jookseb muide ülilahe seeria Katariina II. Jube hästi tehtud, ilusate kostüümidega, pluss veel hariv käsitledes Venemaa ajalugu. Palju hingelähedasem mulle kui Türgi seriaalid, mis meil jooksevad. Olen aru saanud, et kõige tähtsam asi inimese jaoks on aja maha võtmine ja iseendale olemine. See ei pea alati olema mingi tegevus. Mõnikord naudin lihtsalt pikutamist ja vahel magan nädalavahetusiti end välja ja mõnikord olen pidzaamas terve päeva. Ka see on nädalavahetus,” arutleb Katrin.

“Soovitan kõigile — võtke aeg maha. Pole vahet, kas kinos, õues, kunstisaalis või voodis pikutades ja mitte midagi tehes.”