OHMYGOSSIP — “Ma võin päris ausalt öelda, et pole vist millestki pidanud loobuma. Andsin trenne kuni raseduse lõpuni ja juba paari nädalse Amia kõrvalt korraldasin suurt tantsulaagrit. Lapsega tuleb veidi rohkem asju planeerida ja prioritiseerida, aga loobuma küll millestki ei pea,” räägib showgrupp Shaté looja Krõõt Kiviste Ohmygossip.ee’le.

Täna on emadepäev. Mida teile see päev tähendab? Kas teil on selle päevaga seoses välja kujunenud ka mõni kindel rutiin-traditsioon?
Ma olen alles nii vähe aastaid olnud ema, nii et kindlat traditsiooni ei ole veel kujunenud. Sellest tähtsam on valik, et veedame selle päeva alati koos perega, ei tee sellel päeval ühtegi asja, mida peab tegema ja reageerime üldiselt spontaanselt sellele, mis mõtted hommikul tulevad. Täna läheme näiteks veeparki ja siis emme saab lõõgastada ka väikese massaažiga.

Teadagi on emad õnnelikud, kui nende lapsed on tublid ja terved. Mis on aga need igapäevased asjad, mis teid oma last nähes rõõmustavad?

Kui ta jookseb kohtudes mulle nii suure hooga vastu, et me mõlemad kukume ümber. Kui vaatan teda lavalt ja on näha, et tal on sisemine soov tantsida ja see võrratu siiras rõõm laval olemisest. Kui ta märkab inimeste tujumuutusi ja üritab alati lohutada kurval hetkel. Kui ta ütleb, et armastab mind.

Kas olete kunagi tundnud, et lapse pärast olete mõnest asjast pidanud loobuma? (näiteks mõnest oma suurest unistusest,…)
Ma võin päris ausalt öelda, et pole vist millestki pidanud loobuma. Andsin trenne kuni raseduse lõpuni ja juba paari nädalse Amia kõrvalt korraldasin suurt tantsulaagrit. Lapsega tuleb veidi rohkem asju planeerida ja prioritiseerida, aga loobuma küll millestki ei pea. Peab lihtsalt rohkem läbi mõtlema, mida Sa tegelikult tahad ja seda elu Sinuni toobki!

Mida teie arvate – kas Eestis ema olla on hea, lihtne?

Ma arvan, et ema on igal pool täpselt sama lihtne olla kui lihtsalt hea inimene olla. Raskemates oludes võib tulla teha raskemaid valikuid, aga meie tunded ja rahulolu ei sõltu niivõrd välisest keskkonnast kui ikka sellest, kui suur sõber ise endaga oled.

 

Vaata ka:
Krõõt Kiviste Ohmygossip.ee-le: “Ma panen oma südame kõigesse, mida teen!”
Krõõt Kiviste on imeilus ning väga tegus 27-aastane naine. Ta juhib tantsuklubi Shaté, on ööklubi Maasikas loovjuht ning Arctic spordiklubi treener. Krõõt asutas tantsuklubi Shaté 12 aastat tagasi vaid kaheksa tantsijaga, nüüdseks on klubis 12 gruppi rohkem kui 240 tantsijaga.  Ka tulevikuplaanid seob Krõõt enamasti tantsuga.