OHMYGOSSIP — “See päev ei tähenda mulle suurt midagi, oma ema olen ma armastanud ja armastan niikuinii iga päev,” räägib Beatrice Ohmygossip.ee’le, et nende peres emadepäeva eraldi suursündmuseks ei peeta.

“Mingit tähistamist meie peres pole kunagi olnud. Seekord aga langeb emadepäev kokku meie väiksema tütre Uma sünnipäevaga – nii et seekord tähistame.”

Teadagi on emad õnnelikud, kui nende lapsed on tublid ja terved. Mis on aga need igapäevased asjad, mis Beatrice’i oma lapsi nähes rõõmustavad? “Oma laste puhul, rõõmustavad mind samad asjad mis kõiki teisigi, et nad on terved, et saavad hästi oma vahel läbi ja on igati tublid ja head lapsed!”

Beatrice tunnistab, et kolme lapse emana on ta pidanud nii mõnestki oma plaanist ja unistusest loobuma ent see on olnud teadlik valik. “Mõnedest plaanidest olen küll loobunud ja korduvalt aga nii see juba on, lapsed olid tähtsamad kui isiklikud saavutused, see on valikute küsimus,” räägib Beatrice Ohmygossip.ee’le.

“Olla hea ema on alati vastutusrikkas ja väljakutsuv, vahet pole mis maal sa elad, ning jah ma arvan, et Eestis olla ja elada on üsnagi hea,” kiidab Beatrice Eestit.