“Tegin oma elus mõned korrektuurid ja võtsin endale uue manageri,” paljastab Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le.

“Mu eelmine album kandis nime “Sellel Peol”. Selle albumi lood salvestasin ajal mil olin mässumeelne ja täielik peoloom,” ütleb Vaido, et on elus uue lehe keeranud, stiili muutnud ning isegi uue manageri võtnud. “Tegin oma elus mõned korrektuurid ja võtsin endale uue manageri. Hetkel tegelen oma uue albumi kallal et see tuleks võimalikult hea. Kaasasin sellesse ka Eesti parima muusikaprodutsendi V.Valgmaa.”

Vaidol on seoses uue albumiga suured plaanid ning loodab suurt läbilööki. Selleks, et värskust ja särtsu tuua, kaasas ta projekti peale uue pordutsendi veel uut verd. “Samuti olen kaasanud sellesse M.Margna ja DJMJ. Album tuleb välja suve lõpus. Selle albumi kohta võin öelda, et see tuleb isiklik ja minule väga südamelähedane.”

Vaido annab peagi ka tasuta kontserdi. “16. mail toimub mul esinemine Stroomi rannas ning see on kõigile tasuta,” lubab mees fännidele ning räägib, et ootab suve ning soovib sellest maksimumi võtta: “Suvest plaanin võtta, mis võtta annab!”

Kuula-vaata Vaido lugu “Kuuvalgus” SIIT. Viisi autor on V.Valgmaa ja sõnad kirjutas Jüri Mets. Sellele loole tegi video DJMJ.