OHMYGOSSIP — Särav ja kaunis “Kuninganna Stuudio” omanik, Showgrupp “Harem” looja, meigikunstnik ning sporditreener Katrin Väli jagab Ohmygossip’i iganädalases rubriigis “Nädalalõpp” ideid, mida nädalavahetusel ette võtta!

1. Mulle väga meeldib kalal käia näiteks, seega soovitan Pärnus ühte lahedat uut kohta Fishing Village (www.fishingvillage.ee) Hea koht, kus saab rentida sõpradega mootorpaate, minna lihtsalt lõbusõidule või kalale. Ka kogu kalastusvarustus on neil kohapeal olemas.

2. Üks minu lemmikkoht on kindlasti Kääriku Puhke-ja Spordikompleks. Saab minna Seinamäele spurtima sõpradega, head mäkketõusudega jooksutrenni teha, rullitamist või tennist mängida väga headel väljakutel. Saunad järve ääres on seal lihtsalt super head ja söök mega – selline mõnus kodutoit.

3. Loomaaeda läheksin kasvõi igal nädalavahetusel – ja samuti soovitan erinevaid väikeloomaaedu, kus saab ikka pai ka loomadele teha.

4. Koerte varjupaikade külastus. Mul on endal küll koer, kuid siiski armastan käia seal ka teiste kutsadega jalutamas.

5. Saaremaa.  Kuna mu emapoolsed sugulased pole Eestist ja isapoolne suguvõsa on saarelt siis mind väga tõmbab sinna kogu aeg. Meeldib Grand Rose Spa, Kuressaare linnuses on alati kihvt jalutada, Triigi sadamas Vigala Sass oli, keda külastasime – enam ei oskagi öelda, kas ta ikka tegutseb – peab uurima. Saaremaa on eriline koht maailmas üldse mu jaoks – kui sinna jõuan ja seda saare lõhna juba tunnen, siis lõõgastun 110%.

Katrin Väli