OHMYGOSSIP — Täna avaldab Ohmygossip.ee rubriigile “Lugemiselamus – 5 raamatut, mis muutsid mu elu” oma lemmikud psühholoog-nõustaja Mart Laisk!

1.    Laozi Daodejing. See andis mulle arusaamise olemise ja mitteolemise tervikust.

2.    Kan Wilber. Kõik tema raamatud, mis eesti keeles on ilmunud. Terviku tunnetus läbi arengu loogika. Maailm rullub lahti läbi osatervikute (hoolonite) olles alati tervik aga ka osa.

3.    Luule Viilma. Ellujäämise õpetus I-VIII. Keha ja vaimu terviku tunnetus. Oli mulle väravaks spirituaalse maailmapildi juurde.

4.    Carl Gustav Jung
– erinevad teosed. C. G. Jung on mu vaimne isa psühholoogias. Tema teosed ja maailmapilt üldse on mulle olnud teejuhiks inimisiksuse terviklikkuse tunnetamisel kõigis tema eri tahkudes.

5.    Piibel, eriti Uus Testament
– inimese/inimkonna teekond oma terviklikkuses.

Vaadake ka teisi artikleid rubriigist “Lugemiselamus”!

Loe lisaks:
Psühholoog-nõustaja Mart Laisk kutsub uudsesse enesearengu gruppi!
Suurte kogemustega psühholoog-nõustaja Mart Laisk kutsub uudsesse enesearengu gruppi nimega “Mina olen Sina! Ohmygossip.ee toob küsimus-vastus vormis informatiivse ja natukene telgitaguseid paljastava eksklusiivintervjuu grupi vaimse mentori ja juhi Mart Laisa’ga kõigini, kellele see teema võiks huvi pakkuda!

Mart Laisk: Kõige rohkem on maailmas puudus julgusest – julgusest armastada
Uus aasta on hoo sisse saanud ja nagu iga aasta algul on ajakirjandus tiine kõikvõimalikest ennustustest ja horoskoopidest, mis meile algava aasta kohta aimu peaks andma. Kas seda kõike uskuda, on muidugi iga inimese oma asi, aga mingi sisemine lootus või aimdus käesolevast aastast on meis kõigis. Seda enam, kui tegemist maiade poolt müstiliseks kalenderdatud aastaga 2012.

Mart Laisk: Pedofiilia on armastuse puudumise haigus, nagu kõik seksuaalperverssused
“Lugesin kunagi mingit statistikat, et lasteporno teemalised märksaõnad kuuluvad interneri otsimootorites enimotsitute hulka,” räägib Mart Laisk Ohmygossip.ee-le arutledes tänast Rein Laaneoru kohtuotsust.