OHMYGOSSIP — Särtsakas ja tubli Anni Rahula jagab Ohmygossip’i iganädalases rubriigis “Nädalalõpp” ideid, mida nädalavahetusel ette võtta!

Küpseta midagi – Olgu see ammu igatsetud õunapirukas või kaneelirullid esmaspäeval tööle kaasa haaramiseks. Nädala sees on tavaliselt kiire ja eriti mugav, kui osad asjad on kohe kapist võtta ning ei nõua sinult aega. Nädalavahetusel tasub ette valmistada kas näiteks pähklimüsli või küpseta valmis nädala leib.

Mine õue – Sügisel perega seenele, talvel lumememme tegema, kevadel lehti riisuma või suvel randa võrkpalli mängima. Teinekord võiks ka “reegleid” rikkuda –  märtsis merre hüpata, detsembris õues grilida või pikniku pidada jne. Mida pöörasem, seda lõbusam.

Tee sporti – Pühapäevane trenn annab mõnusa häälestuse tulevaks nädalaks. Tänapäeval on võimalus väga edukalt trenn läbi viia ka omas kodus mõne ruutmeetri peal. Näiteks Youtube annab ka algajale kõik juhised eduka trenni tegemiseks. Ilusa ilma korral soovitan kindlasti õue jooksma minna. 

Lõõgastu – Ära unusta puhkamist. Tee midagi mis lõõgastab just sind. Viska jalad seinale, vaata sporti, koo õelapsele tema esimene sall või mängi sõpradega lauamänge.

Üllata kedagi – Tee midagi mis toob su parimale sõbrannale, abikaasale, emale või toredale võõrale naeratuse näole. See ei pea võtma palju aega. Kirjuta armas kiri ja pista see abikaasale taskusse, vii sõbranna töölauale tema lemmikkomm või naerata vastu jalutavale inimesele. Kõik hea tuleb sinuni ringiga nagunii tagasi.

Anni RahulaAnni Rahula, Ohmygossip
Anni ja Tomi Rahula
Foto: Annika Metsla