OHMYGOSSIP — Tänases uudishimu nurgas on särav, kaunis, tore ja alati heatahtlik “Kristiina’s Beauty, Health and Fashion” Facebooki lehe looja ning blogija Kristiina Kalberg. Möödunud nädalal oma 29-aasta sünnipäeva pidanud kaunitar avab Ohmygossip’ile oma südame ning paljastab mitmeid külgi endast, millest enamus tema tuttavaidki siiani veel ei teadnud! Mõnusat lugemist!

Esimene…
1. …armastus? Esimene tõeline armastus, oli 15/16 aastaselt. Üks nendest inimestest minu elus, kes muutis mu maailma. Inimene, keda siiani oma südames kannan. Selliseid inimesi on vähe, kes suudavad mulle terveks eluks sümpaatseks jääda. :)
2. …suudlus? Nimesid ei nimeta, aga…oh neid küla naabripoisse! Olin kuskil 10-11.
3. …suurim lollus? Esimene suurim lollus…  mis ma oskan vastata… et suitsu proovisin ehk?
4. …purjus olek? Sai kodusiidrit proovitud küla bussijaamas. Oksendasin hinge välja ja sain vanaemalt malakat ka!

Sellel aastal …
5. …lõpetasite kellegagi sõpruse? Kui Jah, siis miks?
Jah. Kahjuks. Olen liiga suur usaldaja ja sain kõrvetada, peale seda olen temast
eemale hoidnud. Armastan neid kes mind armastavad.
6. … tutvusite kellegagi, kes muutis teie elu? Täpselt aastavahetusel sain tuttavaks ühe inimesega, kes on aidanud mind õigele rajale suunata. Olen teinud palju progresse ja muutuseid oma elus.
7. …saite hakkama millegagi, mille üle olete uhke?  Jah. Sain valmis oma raamatu, millele sai tehtud vaid mõned koopiad oma Itaalia sõprade jaoks. Kui nad on selle läbi lugenud ja arvamuse avaldanud, saab see eesti keelde tõlgitud. Kahjuks peab seda keegi minu eest tegema, sest mu eesti keel on 9 aastaga üpris unarusse jäänud.
8. …tahate saada hakkama millegagi, mille üle olla uhke? Jah, plaan on avada täitsa enda Para-apteek ja lasteriiete pood.
9. …tahate midagi oma elust kustutada/unustada/eemaldada?Miks? Ei, kõik mis on mu elus juhtunud, on juhtunud põhjusega.

10. Milline on teie arust ideaalne naine/mees? Kes austab vastassugu ja hoolib. Kes ei tõsta kätt ja suudab südamega rääkida.
11. Kui saaksite muuta maailmas ühe asja, mis see oleks? Kustutaks maailmast NÄLJA!
12. Olete te õnnelik inimene? Kui ei, MIKS? Loomulikult olen, on hetki, kus tahaks nähtamatu olla ja silmad peast nutta, kuid neid hetki on meil kõigil. Kokkuvõttes olen ma õnnelik inimene.
13. Kes on teile eeskujuks? Miks? Mul ei ole kedagi keda eeskujuna võtan. Elan elu enda südame ja silmavaatega, olen mina ise. Ei kopeeri, ega ei ürita olla keegi teine. Pigem soovin olla eeskuju teistele.
14. Milliseid andeid omate? Ise ei näe endas erilisi andeid, kuid inimesed kirjeldavad mind kui väga kunstilist inimest, paljud soovitavad ka kokanduse alaga edasi minna. Olen tihti need kaks kokku pannud ja tulemus on vahva. Kokandus on mu suur armastus.
15. Milliseid sooviksite omada?  Ma jäin kohe mõttesse. Ei oska sellele küsimusele vastata … 
16. Ilusaim moment teie elus? Isabella sünd. (Minu 3-aastane tütar)
17. Mis/Kes viib teilt kurbuse? MIS: Iga hommikune jooks ja KES: minu tütre kallistused.
18. Tähtsaim asi mille panete reisile minnes kohvrisse (v.a. pass/dokumendid)? Puhas pesu ja meigikott!
19. Mida arvate naistest, kes oma keha avalikusele paljastavad? (ajakirjades, televisioonis vms.) Ma imetlen naisi, kes oma keha armastavad. Miks mitte?
20. Avaldage midagi enda kohta (veidrus, viga, saladus, millega tegelete vms) mida paljud veel ei tea?!  Veidrat…. Suudan oma nina keelega puudutada, isegi poole peale… piisavalt veider?
21. Milliseid saateid/filme vaatate? Kokandusalaseid, näiteks Masterchef. Veel meeldivad mulle tõsieluseriaalid / filmid.
22. Kas üheöösuhe on petmine? Jah… siin ei ole isegi muud arutada.
23. Olete iluoperatsioonide poolt või vastu? Miks? Poolt. Kuid kõigel on piir. Kellel on viga ja saab selle kustutada, miks mitte? 
24. Millal ja miks viimane kord nutsite? Miks? Oma sünnipäeva hommikul, tütar laulis sünnipäeva laulu. Rõõmu pisarad.
25. Milline olite teismeeas? Kas tegite ka nooruses midagi, mida kahetsete? Oh, väga palju asju sai tehtud mida nüüd tagasi vaadates  häbenen.  Mu teismeiga ei olnud just roosiline ja pani tegema asju mida nüüd kahetsen.
26. Kus tahaksite elada? Miks? Olen siin, kus väiksena unistasin elada, Itaalias. Siit hetkel veel ei taha kuhugi minna, ilus rahulik koht. Eemal halvast.
27. On teil tatoveeringuid? Kui, siis kas neil on mingi tähendus?
Jah, veel  on kaks tattood. Üks on käevarrel – liblikas mis sai tehtud mu kadunud venna auks ja seljal kanji märkides USK, LOOTUS, ARMASTUS ( Sai tehtud väga raskel momendil mu elus…)
28. Millised on Teie hüüdnimed? Kry, Krissu :)
29. Halb harjumus? Polegi miskit mida halvaks harjumuseks peaksin… ma isegi ei suitseta! :D Kuid usaldan liiga palju ja avan liialt oma südant valedele inimestele. Pean õppima ettevaatlikum olema.
30. Elu moto? Liikuda lähemale olulisele ja kaugemale ebaolulisest.

Kristiina Kalberg

Kristiina Kalberg

Kristiina Kalberg
3 x Kristiina Kalberg
Fotod: Erakogu