“Minu emapoolses suguvõsas toimub peaaegu igal aastal sugulaste kokkutulek. Igal aastal koguneb rohkem ja rohkem sugulasi kokku! Nii võid nii mõnegi tuttava inimesega seal kohtuda ja teada saada, et ta on hoopiski sinu sugulane,” räägib Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le.

Siiri Känd-Ashilevi, kui palju tunnete oma sugupuud-juuri?
Oma sugupuud-juuri tunnen päris hästi, kuid kindlasti on veel palju, mida ma veel ei teagi. Aeg annab arutust ning kindlasti ka juurde uusi teadmisi ja huvitavaid avastusi!

Kas teie suguvõsas on mingeid huvitavaid traditsioone?

On. Minu emapoolses suguvõsas toimub peaaegu igal aastal sugulaste kokkutulek. Igal aastal koguneb rohkem ja rohkem sugulasi kokku! Nii võid nii mõnegi tuttava inimesega seal kohtuda ja teada saada, et ta on hoopiski sinu sugulane! See on tore ja lõbus! Nii oli näiteks ka eelmisel suvel kokkutulekul, kus sain teada, et minu üks hea tuttav on hoopiski mu sugulane.

Ka oma kõige lähemate sugulastega ehk oma perega, on meil traditsioonid – jõulud ja sünnipäevad. Neid tähtsaid sündmusi üritame ikka koos tähistada!

Kas ja kui palju peab teie meelest paika ütlus: Veri on paksem kui vesi?
Veri on olnud alati paksem kui vesi ja see peab täiesti paika! See ongi ju nii!

Kui oluline roll on elus vanavanematel? Mida head mäletate oma vanavanematest?

Minu elus on just kõige olulisem roll minu vanavanematel! Sain neilt kindlasti eluks kaasa kõige olulisema. Kogu oma lapsepõlve veetsin just vanavanematega, kellelt sain palju elutarkust, õpetust, headust ja oskust andestada!

Minu üks vanaema oli kunstnik. Teine oli näitleja. Minu üks vanaisa oli 4 X maailma meister ja 3 X maailma rekordi meister laskmises. Teine vanaisa oli kokk ja rahvatantsujuht.

Minu vanaisa ja vanaema asutasid Tallinnas Nõmmel, Nõmme Kultuurimaja! Kus vanaemast sai ühtlasi sealne 1. direktor ja vanaisast rahvatantsu juhendaja.

Austan ja armastan oma vanavanemaid igavesti!!!

Siiri Känd-Ashilevi
Siiri Känd-Ashilevi

Loe ka:
Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le: Lõppev aasta on olnud väga teguderohke ja meeldiv
“Soovin kogu Eesti rahvale – rahu, rõõmu, tervist, armastust ja kõikide heade soovide täitumist!!!” räägib lauljanna Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le.

Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le: Püüdke leida elust seda paremat ja helgemat poolt
“Arvan, et meil kõigil on midagi südamel, aga kas saab seda alati välja öelda – kahtlen selles… Kui kõik mis südamel kokku panna üheks suureks sooviks – siis ütleks nii – Püüdke leida elust seda paremat ja helgemat poolt, püüdke teineteist mõista ja üksteisega arvestada! Armastage, hoolige ja hoidke üksteist,” räägib Siiri Känd-Ashilevi intervjuus Ohmygossip.ee’le.

Laulja ja lauluõpetaja Siiri Känd-Ashilevi: Laulustuudio õpilastega valmistume uuteks festivalideks ja konkurssideks
“Hetkel tegelen edasi oma Laulustuudio õpilastega ja valmistume nendega uuteks festivalideks ja konkurssideks. Selleks aastaks on mul endal ka planeeritud palju erinevaid esinemisi ja kontserte siin Eestis ja ka välismaal. Ehk õnnestub uus plaatki see aasta välja tuua! Nii et töid ja toimetusi jätkub,” räägib Siiri Känd-Ashilevi Ohmygossip.ee’le.