Möödunud aastal kooselu lõpetanud staarpaar Jaan ja Kati Toots jäid Delfi lugeja kaamera ette Sisustusmessil, kus üheskoos sõbralikult voodispesu valisid. Kas paar on linad taas ühte kappi pannud või on see kõige täiskasvanulikum näide sellest, et ka sõpradeks jäädes saab lahku minna?

Veebruaris sai avalikkus teada, et juba mõnda aega lahus elamist proovinud Jaan ja Kati Toots on otsustanud lõplikult lahku minna. Paar ei eitanud seda, vaid kinnitas hoopis, et lahkuminek on nende suhteid paremaks muutnud ja nad suhtlevad ka pärast seda sageli.

Lisaks koos voodipesu valimisele on neid viimasel ajal taas üheskoos ka seltskonnaüritustel nähtud.

Kati kinnitas veebruaris Kroonikale, et kolis Jaanist lahku juba augustis, kui nad panid oma kooselu nii-öelda pausi peale, lootuses, et asjad paranevad.

“Lahkumineku otsuse langetasime alles siis, kui mõlemad saime aru, et kõik tunded on väljendatud ja ära kuulatud ning jõutud ühisele teadmisele, et sellises kooselus pole kummalgi soovi üheskoos edasi minna ega areneda. Selline lahkuminek pole eriti valulik, sest elu õppetunnid on omandatud, teineteisele andeks antud ja mõlemad saavad edasi liikuda,” pihtis Kati Toots Kroonikale, et tema tormiline suhe ettevõtja Jaan Tootsiga sai läbi.

Kati Toots
Kati Toots
Foto: Maksim Toome

 

Vaata ka:
Skandaal: Kati ja Jaan Tootsi suhe on purunemas? Jaan Toots käib seltskonnas uue verinoore kaunitariga
Kas aastaid meedia ja lugejate kirgi kütnud armukolmnurk: Kati Toots, Jaan Toots ja Kersti Toots on minevik ning kuulus kolmik on asendunud uue kolmnurgaga? Kati ja Jaani tuttavad teavad rääkida, et tuntud meediapersooni ning tänavuse tantsusaate “Tantsud tähtedega” üks silmapaistvamaid osalisi Kati Toots on mures, sest tema suhe Jaaniga seisab vaid juuksekarva otsas.

Kati Toots: Pulmad on kahe inimese asi. Kui üldse, siis kuskil rahulikult ja vaikselt

“Pulmad on kahe inimese asi. Kui üldse, siis kuskil rahulikult ja vaikselt — onju?” räägib meediamagnet ja tantsutäht Kati Toots (30) ajakirja Kroonika küsimuse peale: “Millal rahvas Kati ja Jaan Tootsi sajandipulma näha saavad? Jaan nimetab sind intervjuudes küll abikaasaks, aga on Kerstist vist ikka veel lahutamata…?”