OHMYGOSSIP — 6. juunil Lauluväljakul toimuva maailma suurima omalaadse Dream Holi Festivalil kasutatavate värvipulbrite kohta on tekkinud inimestel küsimusi nende ohutuse kohta. Tänaseks ülemaailmse populaarsuse saavutanud algselt Indiast pärit värvide festivalil kasutatakse Euroopas tihti Hiinast ja mujalt Aasiast tellitud pulbreid. Erinevaid kemikaale kasutades saadakse pulbreid odavalt toota ning nende mõjusid ja kahjulikkust tervisele pole hinnatud.

Dream Holi Festivali peakorraldaja kinnitab tõesti tõika, et Holi festivali korraldajaid on maailmas mitmeid ning paljudes Euroopa riikides teiste promootorite poolt tehtavatel Holi festivalidel võidakse kasutada Aasiast pärit pulbreid ning seda just nende odavuse tõttu. Dream Holi Festival Eestis on aga ainuke originaalfestival siin kandis, mis on oma korraldamise litsentsi saanud 100% Saksamaalt. Sellega seoses on ka pulbritele väga kõrge kvaliteedi nõue ning neid ei või mujalt Eestisse tellida, kui Saksamaa oma tootjate käest.

Eestis toimub menukas Dream Holi Festival teist korda ning seegi kord on plaanis palju esinejaid nii Eestist kui ka välismaalt – tuntud plaadikeerutajaid ning nii nooremale kui ka vanemale publikule meelepäraseid lauljaid ja bände. Festivali külastavad sel korral ka kaunid nais-DJ´d erinevatest riikidest. Samuti on plaanis festivalile kohaselt pulbervärvidega flashmob´id ehk kindlatel kellaaegadel ühiselt unustamatu värvide mängu korraldamine.

Tallinnasse saabuvad pulbrid on Saksamaal valmistatud, pakendatud ning mitmete tervisekaitse ametite poolt heaks kiidetud. Pulbrid on valmistatud ökoloogilisest kosmeetikast, mille tooraineks on riis ja mais ning toiduvärv. Toode ei kahjusta ninna või suhu sattumisel hingamisteid ega tekita nahaärritusi ning seda on kerge nii riietelt kui ka nahalt maha pesta.  Samuti on festivali ajal võimalik nägu ning käsi pesta selleks ajaks spetsiaalselt paigaldatud veekraanide abil.

Eelmisel aastal augustis toimunud esimene Dream Holi Festival osutus ülipopulaarseks ning tuleb sel aastal veel suurema ja uhkemana. Nii nagu eelmisel aastal, oodatakse ka sel korral igas vanuses külastajaid. Festivalil on palju erinevaid toitlustuskohti ning loomulikult on mõeldud ka väiksematele külastajatele.

Vaata lisaks: dreamholifestival.com