Tänu sellele, et Liis ja tema abikaasa Rene mõni aasta tagasi n-ö aja maha võtsid, jõudis naine arusaamisele, et alati on kõige lihtsam süüdistada enda kõrval teisi, mitte vaadata iseendale ausalt otsa.

“Kui tekib selline olukord, et sa saad kõike natuke kõrvalt vaadata, asetuvad asjad ikkagi kõik oma kohale. Sa hakkadki natuke teistmoodi aru saama. Mina sain aru, et tegelikult tuleb mul iseendast peale hakata ja mõtelda sellele, millega ma iseenda puhul rahul pole,” räägib eksmiss ajakirjale Naisteleht. Ta lisab, et eks just see iseendaga tegelemine ongi kõige raskem ning nõuab kõige enam pingutust.

Omast kogemusest teab ta nüüd, et keegi teine ei saa inimest õnnelikuks teha, kui ta ise pole endaga rahul ja ise ennast ei armasta. “Sellest tulebki alati pihta hakata. Algul võibki tunduda see kõige esimene ja kõige kergem tee, et muudame midagi ümbritsevast ja siis lähevad asjad paika. Aga siis sa saad aru, et lõpuks see ikkagi pole nii,” teab ta ja lisab, et eks temagi puhul oli lõpuks küsimus ju selles, et ta polnud iseendaga rahul. “Tänu sellele tõdemuseni asetusid asjad teise valgusesse ja loodan, et ma suutsin lõpuks lahendusi otsides iseendast peale hakata. Sellele järgnesid ka eneseteostus ja kõik muud ettevõtmised. See on olnud selline loogiline jada.”

 

Loe ka:
Liis Tappo ja Rene Treial alustavad uut suhet

Lugeja: Vello Väinsalu petab Liis Tappot juba uue silmarõõmu – Ülle-Marika Põldma’ ga

Liis Tappo-Treiali uus armastus Vello Väinsalu oli Liisi ja Rene naabrimees, Rene töökaaslane ning peretuttav!

Kristel Väinsalu: Liis Tappo-Treial on väga alatult käitunud!

Liis Tappo hülgas abikaasa multimiljonär Vello Väinsalu pärast

Liis Tappo-Treial ja Rene Treial läksid peale 18aastast kooselu ning nelja ühist last lahku