“Olen kohanud oma elus multimiljonäre ning näinud äärmuslikku vaesust Aafrikas. Aga võin kindlalt öelda, et miljonid ei too hingerahu. Sisemine ärevus ja ebakindlus võivad saata sind ka Beverly Hillsis Delano hotelli sviidis ööbides.”

“Samas on vale öelda, et raha ei loe midagi. Mulle meeldivad teemandid ja kalliskivid. Samuti mulle meeldivad USA realitisarjad rohkem kui Soome omad – need on täiesti teisel tasemel.”

Soomes taas kohut käiv Johanna Tukiainen räägib, et tema ja Julia elus juhtus samuti nagu Michèle Mercieril  filmis “Angélique, inglite markiis” – teda on palavalt armastatud ja jumaldatud, samas aga ka vihatud ja hüljatud. Peaaegu kõik mehed, keda Michèle Mercier ennastunustavalt armastas, petsid teda, varastasid paljaks, reetsid.

“Ma ei tea, miks ma sellest praegu kirjutan, lihtsalt torkas mulle pähe,” kirjutab Johanna oma Seiska blogis. “Wow, millest kõigest ma olen läbi tulnud. Õnneks on mu kõrval intelligentseid inimesi.”

 

Loe ka:
Täna see kahjuks juhtus: Soome nr.1 meedia-glamuuritar Johanna Tukiainen mõisteti noaga kallaletungi eest vangi
Täna mõisteti Soome meediastaar Johanna Tukiainen ringkonnakohtus vangi. “Johanna Tukiainenile määrati 45 päeva vangistust,” kajastab Iltalehti.

Purupurjus Johanna Tukiainen andis kontserdi koduriietes piljardilaua peal. Endine manager Tuija: Kui ma Lahtis filmitud Johanna videot nägin hakkasin nutma + Video & Galerii
OHMYGOSSIP — Soome glamuuritar Johanna Tukiainen üllatab taas, ent nüüd muretseb tema mentaalse tervise pärast juba pool Soomet. Naine, kes on viimasel ajal tihe külaline politseis andis nädalavahetusel Lahtis kontserdi, kus jõudis end paljastada, piljardilauale kukkuda ning purupurjus peaga lauluviisi joristada.

Septembris algav Soome BB-sari “Big Brother Julkkis” peibutab vaatajaid Johanna Tukiaineniga?
OHMYGOSSIP — Juba septembris (03.sept) algab Soomes menukas Big Brotheri sarja üheksas hooaeg. Erinevalt varasematest aastatest osalevad sellel 2013. aastal sarjas Soome kuulsused ning saadet juhib vaid üks saatejuht – Mari Sainio. Samal päeval näidatakse ka BB Extra’t.

Varguse ohvriks langenud Johanna Tukiainen magab kurikas voodi kõrval
Soome glamuuritar Johanna Tukiainen on taas hädas. Olles Tamperes, kus andis kohalikus restoranis kontserti, sai ta suure šoki, kui hotellitoas tema asju lõhuti ja varastati. Hotelli administratsioonist teatati aga, et hoidku naine ise paremini oma asjadel silm peal.