DanceAct Tantsustuudio toob juba sel nädalavahetusel Eestisse maailma tunnustatuimad hip-hop tantsijad ja koreograafid trupist JabbaWockeeZ. Staarid saabuvad Tallinnasse, et viia siin läbi hip-hop tantsu meistriklasse.

JabbaWockeeZ on ainult meestest koosnev hip-hop tantsu crew Kaliforniast, kes saavutas üleameerikalise tuntuse ülipopulaarses teleshow’s America’s Got Talent. Suurim edu ja kuulsuse tipp kulmineerus vaatajarekordeid löönud MTV telesaate hip-hop tantsu konkursil: America’s Best Dance Crew, mille võitjaks JabbaWockeeZ pärjati.

JabbaWockeeZ Crew’d peetakse kõige edukamaks tantsutrupiks Ameerikas, kes ABDC saatest tuule tiibadesse on saanud. Nende esinemiste hulka kuuluvad: ülesastumised menufilmis Step Up 2: The Streets, külalisesinejana saates So You Think You Can Dance ning America’s Next Top Model. Samuti Chris Brown’i ja Kanye Westiga, kus nad ilmusid esimest korda avalikkuse ette ilma maskideta.

DanceAct Tantsustuudio esindaja Anvar Kruusi sõnul on trupi näol tegemist vaieldamatute hip-hop tantsu supertaaridega. „JabbaWockeeZi tuntumaid esinemisi on juba aastaid jäljendanud ka Eesti tantsijaid, kes on neid näinud MTV-st või vaadanud YouTube´i vahendusel. Nüüd on siinsetel tantsijatel avanenud võimalus trupi liikmetega koos tantsida ning neilt otse samme õppida. See on võimalus, mis avaneb enamikul meist vaid korra elus,“ ütles Kruus.

Meistriklasse, mis leiavad aset 13. ja 14. novembril DanceAct Tantsustuudios, saabuvad Tallinnasse andma Ben “B-TEK” Chung ja Joe “EmaJoenation” Larot.
DanceAct Tantsustuudio on tantsukeskus, mis pakub parimaid tantsutrenne ja mitmekesist treeningprogrammi läbi professionaalse tantsuõpetuse ning kaasaegsete tantsustiilide. Pakutavate stiilide hulka kuuluvad hiphop, bailatino, kõhutants, club freestyle, cheerleaders show ning jazztants.

Vaata lisaks videot: MTV Randy Jackson presents : America’s Best Dance Crew