“Tre Raadiosse sattusin läbi õnneliku juhuse. Esmalt kutsuti mind kooliraadiosse, mida juhatas Siim Pohlak ning selle kõrvalt hakkasin ka Tre Raadio eetris tasapisi olema. Põhiliselt teen Soovisaadet, aga olen teinud ka Noortefoorumit ning pärastlõunast saadet,” räägib Maret Murumaa Ohmygossip.ee’le.

Tre raadio saatejuht Maret Murumaa, kelleks unistasite saada lapsepõlves?
Mina unistasin saada õpetajaks ning hetkel täidan Tallinna Ülikoolis oma unistust.

Kui noorelt teil tekkis huvi raadiotöö vastu?
Raadiot kuulasin ma ikka juba väiksest saati, aga päris ise hakkasin raadio tööga kokku puutuma gümnaasiumi ajal, kooliraadios.

Millistes koolides te olete õppinud ja kus?

Olen õppinud Kohila Gümnaasiumis ja hetkel Tallinna Ülikoolis.

Millal ja kuidas te sattusite tööle Tre raadiosse ning milliseid saateid te seal juhite-toimetate?

Tre Raadiosse sattusin läbi õnneliku juhuse. Esmalt kutsuti mind kooliraadiosse, mida juhatas Siim Pohlak ning selle kõrvalt hakkasin ka Tre Raadio eetris tasapisi olema. Põhiliselt teen Soovisaadet, aga olen teinud ka Noortefoorumit ning pärastlõunast saadet.

Kas kõik soovilood ja tervitused jõuavad eetrisse?

Üldiselt ikka, aga tuleb ette juhuseid, kus tervitusi ja soovilugusid on palju ning ei mahu kõik eetrisse. Samamoodi jäävad välja ropud ja solvavad tervitused.

Kas tõesti saabub ka roppusi ja sõimukirju?

Saabub ikka, õnneks mitte raadio ega saatejuhti pihta, aga kellegi solvamiseks üritatakse küll meie Soovisaadet kasutada.

Kuidas möödus Tre raadio sünnipäev ja kui vanaks raadiojaam sai?

4. veebruaril oli Tre sünnipäev, see on siis peokorraldus pool, millest sündis ka Tre Raadio. Tre sai 15 aastaseks, sõime sel päeval torti ning nüüd käivad sünnipäeva peod, kuhu ootame kõiki koos tähistame meie tähtpäeva. Tre Raadio on 5 aastane.

Põnevaimad seigad senisest elust?
Neid seiku on palju, aga osad need on tulnud läbi Tre ja Tre Raadio. Näiteks olen pidude korralduses kaasa lüües kohtunud artistidega, kes kunagi olid vaid teleekraanil ning raadio eetris abieluettepaneku vahendajaks olla on ka kogemus omaette.

Kas on juhtunud ka mõni eetriaps?

Ikka on juhtunud… näiteks kui kaassaatejuht teeb su kõrval nalja ning raske on naermist lõpetada, tuleb ette teinekord ka tehnika apse (unustad mikri tööle panna vms).

Milliseid ameteid olete siiani pidanud?

Oma noore eluea kohta pole väga erinevaid ameteid pidanud, aga klienditeenindaja, saatejuht raadios ja huviringi juhataja.

Teie sünnipäev?
2. mai (1995)

Huvialad?
Muusika, teater, lugemine, mäesuusatmine, kokkamine, reisimine.

Millist muusikat te ise kuulate ja kes on lemmikud?
Ma kuulan täiesti seinast seina muusikat, olen suutnud leida igast muusika žanrist endale midagi kuulatavat. Otseseid lemmikuid pole, aga hindan kõiki neid, kelle lugudes on mõttega sõnum.

Tulevikuplaanid?

Hetkel on plaan lõpetada 2 aasta pärast bakalaureus, muude asjade kohta näitab elu.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Tahaks öelda ühe vanasõna, ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle endale tehtaks. Inimesed naeratage ja võib olla naeratatakse ükspäev teile ka vastu.