Tuija Järvinen on endine Soomest pärit miss, kes üle-Soomelise kuulsuse sai Johanna Tuikiaineni managerina aastate eest. Tänaseks on Tuija koostöö Tukiaineniga eirimeelsuste tõttu lõppenud ning hakkaja naine jätkab manageerimist sootuks kõrgematel positsioonidel. Nimelt on ta poliitik Petri Lehtineni valimiskampaania ning tütre Jade lauljakarjääri manager.

Ohmygossip uurib Tuijalt, millega ta hetkel tegeleb ja kuidas oma aega planeerib. “Lõpetasin just Kuopio ülikoolis täiskasvanute- ja laste hariduse õppetöö programmi, olen oma tütre Jade manager. Ta on laulja ja laulusõnade autor, hiljuti avaldasime singli “Läpi tumman maan”. Videot näeb ka YouTube’is,” räägib Tuija Järvinen.

“Lisaks sellele olen 2015. aasta valimistel poliitikasse pürgiva Petri Lehtinen‘i manager. Ta on mu vana sõber juba ammustest aegadest. Ta on laulja, produtsent ja õhtujuht – multitalent meelelahutuses,” naerab Tuija ning lisab, et loodab väga, et Petri parlamenti saab. “Annan endast parima, et teda valimistel edu saadaks. Isegi palvetan selle eest.

Hetkel Kuopios elav naine paljastab ka oma tulevikuplaane. “Tahan suvel Lõuna-Soome kolida. Tütar Jade kolib juba järgmisel nädalal ning tahan tema ligidal elada, ning teda toetada. Niikaua hakkan teda väga igatsema,” räägib oma tütre muusikakarjäärile tuliselt kaasa elav naine.

“Lähinädalatel sõidan korraks Helsingisse, et promoda Petrit. Siis kohtun ka mõlema tütrega. Tütred on mu elus kõige olulisemad inimesed. Soovin neile kogu südamest kõike head eluks. Üks on 25, teine 26-aastane, ent emana aitan ikka nii palju kui minu võimuses, minu jaoks jäävad nad alati lasteks,” jutustab Tuija.

Seal aga, kus on poliitika on kohe ka räpased mängud. Tuija räägib nördinult, et Facebooki lehele, kus nad Petri Lehtineni valimisreklaame tegid häkiti sisse ning vahetati parool. “Hästi kurb, et nii tehti aga meid ei peata miski. Mitte keegi ei tule meie teele – mitte keegi!” ütleb naine resoluutselt ning lisab, et üks tagasilöök neid ei heiduta. “Petri kohta saab infot endiselt tema enda FB lehelt.”

Tuija Järvinen
Tuija Järvinen (Foto: Jade Järvinen)

Loe ka:
Jenna “Jade” Järvinen Ohmygossip.ee’le: Teen muusikat, sest mul on mida öelda

Jenna Jade Janniina Järvinen on 24-aastane Soomest Kuopiost pärit kaunitar, kes ülikooliõpingute kõrvalt armastab laulmist ning möödunud aasta detsembris tõi kuulajateni oma esimese singli “Läpi tumman maan”. Ohmygossip.ee räägib Jenna’ga laulmisest ning hobidest.

Johanna Tukiaineni ex-manager Tuija Järvinen ei müünud Ohmygossip.ee’le skandaalset videot

OHMYGOSSIP — Täna ilmus Soomes Ohmygossip.ee eksklusiivartikkel Johanna Tukiaineni Live-tuurist (mis küttis YouToube’is kirgi ning kogus enneolematul kiirusel üle 100000 vaatamise) ja ka šokeeriv ringkonnakohtu uudis Johanna Tukiaineni vangi mõistmisest eksabikaasa noaga ründamise eest nii Soome Seiska.fi’s kui ka Hymy.fi’s ning lisaks veel paaris väikeses Soome portaalis.

Miss Savotar korraldaja ning endine Johanna Tukiaineni promootor Tuija Järvinen hakkas tütar Jade’i manageriks

Särtsakas ja töökas kahe tütre ema, blogija, manager, ürituste korraldaja ning omaaegne Miss Finland 1984 finalist Tuija Järvinen (51) räägib Ohmygossip.ee’le enda korraldatavast Miss Savotar iludusvõistlusest, oma suvest ning tänastest plaanidest.