Vähem kui kaks kuud pärast teineteiseleidmist on lauljatar Rihanna ja näitleja Leonardo DiCaprio oma suhtele punkti pannud, paljastab RadarOnline.

Meelelahutusmaailmas räägiti popstaar Rihanna (26) ja näitleja Leonardo DiCaprio (40) romantilistest tunnetest juba möödunud aasta lõpus. “Leonardo ja Rihanna muutuvad aina lähedasemaks ja Rihanna lihtsalt jumaldab teda,” rääkis staaridele lähedalseisev allikas väljaandele Dish Nation. “Rihanna sõpruskonnas käivad jutud, et tal on DiCapriole, kui tulevasele poiss-sõbrale, pilk peale pandud.” Daily Maili andmeil viibisid Rihanna ja DiCaprio olid koos juba uusaastapeol, mida peeti Kariibi mere St. Bartsi saarel asuvas La Plage ööklubis.

Nüüd on aga romantikal lõpp. Kuuldavasti on vaat et elukutseline modellide võrgutaja DiCaprio moetööstusest järjekordse ohvri leidnud ja Rihanna maha jätnud. Väidetavalt suudles südametemurdja uut pruuti pühapäeval vaid paari sammu kaugusel Rihannast.

DiCaprio tüdruksõprade listi säravamad kuulsused on: Brasiilia modell Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton ja Saksa modell Toni Garnn.

 

Loe ka:
Rihanna esitleb meesteparfüümi
Rihanna esitleb oma neljandat parfüümi, mis on ühtlasi tema esimene meesteparfüüm Rogue Man, vahendab Mood. Lauljatar loodab, et see mõjub inimestele afrodisiaakumina ehk libiidot tõstvana.

Leonardo DiCaprio semmib Miss Universe Kosovo Aferdita Dreshaj’ga?
Kuluaarides ringlevad uudised, et näitleja Leonardo DiCaprio on leidnud endale uue kallima — samal aastal koos Madli Vilsar’ega Miss Universe 2011 võistlust väisanud Kosovo missi Aferdita Dreshaj.

Leonardo DiCaprio käib kahe modelliga korraga
Leonardo DiCaprio (36) on alati armastanud modelle. Mitu aastat oli ta koos maailma esimodelli Gisele Bündchen’iga (31). Sellele järgnes neli aastat kokku-lahku-suhet iisraeli tippmodelli Bar Refaeli’ga (26), mis lõppes eelmisel aastal. Lühikese suhte ajal näitlejatar Blake Lively’ga oli ta pidevalt truudusetu, kirjutab Hänt BILD.

Leonardo di Caprio kardab abiellumist: “Olen näinud liiga paljusid õnnelikke suhteid purunemas”
Väidetavalt teeb Leonardo di Caprio juba lähitulevikus oma kallimale, iisraeli modellile Bar Refaeli´le, abieluettepaneku. Paar on koos olnud ligi viis aastat, seda küll väikeste vaheaegadega. Abielusõrmuse aitas välja valida di Caprio ema. Hiljuti aga tunnistas näitleja, et abielu ei saagi ehk kunagi teoks, kirjutab Ohmygossip.