“Kui olin põlvili laskunud ja küsinud selle tähtsa küsimuse – kas tuled mulle naiseks –, siis ei kulunud sekunditki, kui juba kõlas jah, jah, jah!” rõõmustab telereporter Urmo Tamm, kes palus kolmapäeval oma kallima Liisi kätt, kirjutab Õhtuleht.

Kanal 2 uudistesaates “Reporter” tegutsev Urmo ja Liisi tutvusid neli aastat tagasi sõprade-tuttavate ärasaatmispeol. Neli aastat hiljem, kohtumispäeval 4. veebruaril tegi Urmo kallimale abieluettepaneku. “See päev on meile mõlemale väga oluline ja oleme neli aastat järjest seda ka suurelt tähistanud,” ütleb ta. “Kuigi olen varemgi Liisile mõne sõrmuse kinkinud, pole ükski neist kihlasõrmus olnud.”

“Kõik sõbrannad tahavad muidugi kohe sõrmust näha. Eks nad loodavad, et ükspäev tullakse ka neid kosima. Ja loomulikult tahetakse näha, kas mehel on ehete suhtes maitset.”

Kuna Liisi sai kihlasõrmuse alles äsja sõrme, siis pole armunud omavahel veel pulmakuupäeva arutada jõudnud. Millal aga pisiperet oodata on? “Plaan on kuu aja pärast tegema hakata,” naerab Urmo.

 

Loe ka:
Urmo Tamm Ohmygossip.ee’le: Eesti riigis võiks kanep olla legaalne
“Eesti riigis võiks kanep olla legaalne või kuidagi nii reguleeritud, et sellest saadav tulu võiks olla kasutatud Eesti inimeste hüvanguks. Võiks anda Eesti väikekohtadele võimaluse kuidagi ellu jääda ja inimeste äravool peatada,” räägib Kanal 2 telereporterina kuulsust kogunud ning siis pizza ärisse sukeldunud Urmo Tamm Ohmygossip.ee’le.