Modell Tess Holliday sai endale vägeva lepingu MiLK Model Managmentiga. Tess on seega nüüdsest ametlikult esimene ja suurim pluss-suuruses modell, kes on lepingulisena juhtiva modelliagentuuri modell. Tess on 165cm pikk ning kannab rõivasuurust 48, vahendab Publik.

29-aastane Tess ei ole kaugeltki sellise välimusega, mida on harjutud modellidel nägema, kuid agentuuri sõnul võitis nende südamed tema karisma ja kaunid kurvid.

MiLK agentuur avastas Tessi Instagrami kaudu, kuhu ta on juba pikemat aega postitanud moefotosid ja positiivse sõnumiga pilte. Tuhanded inimesed jälgivad teda ning tal on ligi 400 000 austajat.

Tess Holliday otsustas pluss-suuruses modellikarjääri kasuks pärast pikka mõnitamist ja kiusamist keskkooli ajal. Ta tuli koolist ära ning õppis meigikunstnikuks ja juuksuriks. 2010. aastal kolis ta Los Angelesse ning pühendus täielikult modellikarjäärile.

“Ma hoian enda lähedal vaid positiivseid inimesi ja teen täpselt seda, mida armastan. See hoiab mind õnnelikuna,” sõnas Tess oma veebilehel.