“Kõlab banaalselt, aga rikas on see kes vähe kulutab. Või targasti kulutab. Unustage kiirlaenud ja suhtuge targalt oma krediitkaarti. Mina näiteks ei kasuta krediitkaarti igapäeva ostudeks,” räägib armastatud näitleja, kaitseliitlane ning Reformierakonna ridades Riigikokku kandideeriv Madis Milling Ohmygossip.ee’le.

Mida saab üksikisik teha, et oma majanduslikku heaolu suurendada? Mida peaks ettevõtjad oma tegevuses ja suhtumises muutma? Milliseid samme peaks riik ette võtma?
Kõlab banaalselt, aga rikas on see kes vähe kulutab. Või targasti kulutab. Unustage kiirlaenud ja suhtuge targalt oma krediitkaarti. Mina näiteks ei kasuta krediitkaarti igapäeva ostudeks (see on mul olemas, et osta lennukipileteid jne). Kõiki oma tahtmisi ei saa realiseerida KOHE. Kuigi kiusatus on suur ja laenu pakutakse lahkelt. Ärge kulutage raha, mida teil tegelikult EI OLE!

Riigi ülesanne on kaitsta neid, kes ise sellega hakkama ei saa. Kiirlaenu reguleeriva seaduse ümber toimuv segadus on häbiks Riigikogu liikmetele. Tööandjad võiksid lähtuda põhimõttest: „Kui maksad palka banaanides, saadki tööle ainult ahvid ….“

Mida toovad lähiaastad nii Eesti kui maailma majandusele? Mida teie ennustate – kes tulevad kriisist võitjate, kes kaotajatena välja?

Eesti majandus on tõusuteel. Me oleme kriisist suhteliselt edukalt välja tulnud. Aga paar aastat tulevikku tähendab jätkuvat tarka kulutamist. Ja tulevik tähendab ka selgust – maskid kukuvad. Kes on tegelikult sõltuv näiliselt odavast Venemaa energiast ja Euroopa Liidu vastaste parteide rahastamisest. Range fiskaalpoliitikaga Euroopa Liidu riigid lähevad oma rada.  Ei tahaks seda öelda, aga jälgides arenguid on kaotajaks Kreeka. Kindlasti on kaotajaks Venemaa, sest vastandades ennast kogu demokraatlikule maailmale, kaugele ei jõua. Meil on olemas NSVL-i näide. Huvitav, miks nad ei õpi….

Millised on teie uusaastalubadused – endale, perele, riigile?
Endale – langetan kehakaalu.
Perele – olen rohkem olemas.
Riigile – olen rohkem olemas.

Kes on Eestis ja kes on maailmamastaabis teile nii äri- kui poliittasandil eeskujudeks?

Äri koha pealt sõna ei võtaks – ei ole äriinimene. Eesti tänapäeva poliitikuid enne valimisi kommenteerida oleks samuti kohatu, seega lähen ajalukku. Minu jaoks huvitavad poliitikud on: W. Churchill, K. Adenauer, M. Thatcher ja R. Reagan. Eesti ajaloolistest poliitikutest on mind alati huvitanud J-V Barbarus. Mis pani teda oma rahvast reetma? 

Tõelisi eeskujusid ma ei reeda.

Mis või kes pälviks tiitlit “Aasta ämber 2014”?
Seadus, mis paneb õliküttega koduomanikud oma õlikatla paagis oleva õli pealt veelkord maksu maksma.  

Mis on parim investeering, mida olete teinud? Millesse, kuhu soovitaksite teie investeerida?

Laste ülikooliharidus. Ja mõistlikul määral ka kinnisvara.

Keda peate kõige tugevamateks poliitikuteks Eestis?

Jätan vastamata.

Mis teid enim vihastab meie poliitilise elu juures? Ja mis rõõmustab?

Mind vihastavad vähesed asjad.  Ma ei ole vihainimene. Mind HÄIRIB kohalike omavalitsuste raha kasutamine erakondlike eesmärkide huvides. Mind rõõmustab see, et valijate teadlikkus on kasvanud. Enam ei valita kampaaniat, rohkem valitakse inimest.

Kui tähtis on teie jaoks tervis? Kas näiteks lause “ma pole aastaid puhkust välja võtnud” on asi millega uhkustada või näitab see pigem hoolimatust enda suhtes? Kuidas teie ennast “laete”?
Tervis on A ja O. Eriti minu vanuses. Mina käin metsas. Sealt leiab rahu ja energiat ….
Kui minu käest kunagi surivoodil küsitakse, et mida  Sa siis oma elus tegid..? Ma ei tahaks vastata: „ AINULT TÖÖD…..“