“Naha hooldus on asi, mis algab siiski seespoolt alustades sellest, mida me sööme. Seega ma üritan anda oma nahale kõik vajaliku rohke vee ja tervisliku toiduga. Pooldan looduslikke tooteid ja kui soovin kord nädalas oma nahka hellitada siis teen ma hoopis ise mõne maski. Avokaado, kaerahelbed ja mesi on kindlasti ühed minu lemmikud,” räägib alati kaunis ja särav Marit Mittal Ohmygossip.ee’le.

Kuidas hooldate oma juukseid, kas teil on kindlaid rituaalne – mida te kunagi ei tee ja mida alati teete juukseid hooldades? Kui tihti käite juuksuris?
Minu jaoks on oluline, et tegemist oleks kvaliteetsete salongi toodetega. Umbes 4 korda aastas usaldan oma juuksed juuksuri hoolde aga üldjuhul ma ei tee midagi erilist oma juustega. Kunagi ammu sai testitud, et kas muna annab ilusa läike juustele või mitte ja see jäi ilmselt viimaseks korraks.

Millised on teie lemmikshampoonid, palsamid, kreemid? Milline on teie igapäevane nahahooldusrutiin – mida te teete, et nahka värske ja säravana hoida?
Lemmikuid tooteid mul ei ole, olen üritanud ikka vaheldust oma juustele anda. Naha hooldus on asi, mis algab siiski seespoolt alustades sellest, mida me sööme. Seega ma üritan anda oma nahale kõik vajaliku rohke vee ja tervisliku toiduga. Pooldan looduslikke tooteid ja kui soovin kord nädalas oma nahka hellitada siis teen ma hoopis ise mõne maski. Avokaado, kaerahelbed ja mesi on kindlasti ühed minu lemmikud.

Mis vanuses oleks õige ennast meikima hakata, või küsime siis nii, enne millist vanust on liiga vara ennast meikida? Kui palju/tihti te ise ennast meigite? Kui oluline meik teie jaoks on?
Meigiga on mul erilised suhted olnud juba üsna noores eas, sest ma olen eluaeg joonistada ja maalida ka armastanud ja siis sai tihtipeale seda oskust harjutatud oma näo peal meikides. Üldjuhul kerge meik on minu jaoks igapäevane. Tugevamat meiki kannan ainult pidulikkudel üritustel ja kui ma lähen lihtsalt poodi või prügi välja viima siis ma kohe kindlasti ei tunne vajadust end meikida. Ma arvan, et umbes 15 aastaselt oleks normaalne hakata rõhutama oma ilu kosmeetikaga aga pooldan siiski seda, et ilusat nahka mitte tugeva meigi alla matta. Minu meelest on lainer viltpliiatsi kujul üks imeline leiutis aga ma firma jätan enda teada.

Loe ka:
Marit Mittal Ohmygossip.ee’le: Elus tuleb osata kompromisse teha
Marit Mittal on armastatud Eesti laulja ning ilmatüdruk, kes on pidevalt püsinud meedia huviorbiidis. Vaid vähesed teavad, et kauni neiu südame on hõivanud tõeline armastus. Ohmygossip.ee uuris Maritilt, milline näeb välja tema igapäevaelu ning kuidas leida enda kõrvale õige kaaslane.

Marit Mittal paljastab Ohmygossip.ee’le oma uue hobi!
Marit Mittal on armastatud Eesti laulja ning ilmatüdruk, kes on pidevalt püsinud meedia huviorbiidis. Ohmygossip räägib kauni naisega käesolevast sügisest ning tema lähituleviku plaanidest.

Marit Mittal Ohmygossip.ee’le: Mulle ei meeldi plaane teha

“Muusika on minu elus momendil jäänud veidi tahaplaanile seoses minu produtsendi eemalviibimisega Eestist. Hetkel ei oska täpselt öelda, millal uus album ilmavalgust näeb, kuid tulemata kindlasti ei jää,” räägib hetkel pigem pesapunumisega ametis olev kaunitar Marit Mittal Ohmygossip.ee’le.