“Millegipärast viimasel ajal avavad end mulle väga paljud,” avaldab strippariametit pidav särtsakas, vormis, sportlik ning alati kainet joont hoidev meelelahutaja Marco Tasane Ohmygossip.ee’le ning imestab, et: “huvitav küll miks?”

Ohmygossip uurib, millest tantsu taustaks juttu puhutakse ning millest naised teda tantsima tellides rääkida tahavad. “Ikka kurdetakse oma rahamuresid, armuelu, pettust jne,” loetleb Marco ning ütleb ka, et purjakil inimesed teevad palju tühist ja sisutühja juttu ning sellega, et kõigil mõisnikumõtted peas ning maailm kokku lubatakse on ta juba harjunud:

“Kui olleakse purjus, siis lubatakse mulle tööd Chikacos jne, ma ei võta purjuspea inimese jutte üldse tõsiselt. Ja lasen neil helistada järgmine päev kui ollakse kaine, sest ma ju ise ei joo,” räägib Marco.

Uurime ka, millised naised Marco meelest sümpaatsed on ning millised naised talle kohe kindlasti ei meeldi. “Mulle meeldivald endiselt tugevad ja kaunid naised — näited Lyudmila Gurtchenko, Anu Saagim, Cher, Mirjam Maramaa, Anu Abozenko, Fideelia-Signe Roots jne. Naistes hindan mitte pidevat kiunumist vaid head huumorimeelt ja sõnapidavust. Seda sõnapidavust on tänapäeval väga vähe.”

“Mulle ei meeldi naised, kes valetavad ja kes on ebahügieenilised. Kui on õige naine siis teen talle kasvõi reisi välja….. ja selliseid naisi on!” rõõmustab Marco.

 

Loe ka:
Marco Tasane Ohmygossip.ee’le: Kui sul pole raha, pole sul mitte midagi ega ka kedagi!
“Otse loomulikult meeldib mulle ennast premeerida aeg-ajalt kui raha on. Odavaid asju ma ei osta ja ei tahagi. Ma ei käi Seppäläs ja isegi Montonis kuigi Monton olevat viimasel ajal parem kui varem,” räägib Eesti parim meesstrippar Marco Tasane Ohmygossip.ee’le.

Marco Tasane Ohmygossip.ee’le: Minu muusikast saavad aru intelligentsed ja humoorikad inimesed!

“Minu muusikast saavad aru intelligentsed ja humoorikad inimesed,” räägib juulis juba üheteistkümnendat muusikavideot välja andev alati kärtsu täis, särtsakas, seksikas ja lõbus Marco Tasane Ohmygossip.ee’le.

“Uudishimu nurk”. Külaliseks Strippar-Marco ehk Marco Tasane
Marco Tasane on Eesti üks kõmulisemaid tantsijaid. Mees, kes lisaks tantsimisele on veel sadat ametit pidanud, on  kätt proovinud ka lauljana, disaininud särke, osalenud pooldokumentaalses filmis jpm. Kuid suurema osa leivast teenib ta ikkagi stripparina.