“Jah, olen alati olnud väga terviseteadlik, kõik meie ümber on oluline ja mõjutab meid palju. Olen selle juba kodust kaasa saanud ning tänu emaks saamisele selles veelgi enam veendunud,” räägib juba aastaid Los Angeleses elav särav ja tubli muusik ning nüüd ka Beverly Hills’is juuksuriametit pidav Maarja Kivi aka Marya Roxx Ohmygossip.ee’le.

Kas on toite/toiduaineid millest tunnete USA’s puudust? Millised?
Tunnen puudust mustast Fazeri leivast, headest kohupiima toodetest ja eestipärastest magustoitudest nagu leivasupp, kissell ning karamelli kissell. Olen nüüd palju pidanud ise köögis eesti toite tegema, kuna igatsus on nende järele suur ja lastelegi meeldivad need enam kui muud toidud.

Millised on lemmiktoiduained/ toidud Los Angeleses elades?

Mulle meeldib, et siin on värskeid puuvilju, juurvilju ja salatit aasta läbi saada. Lemmikuks on saanud guacamole, kale, armeenia ja pärsia köök.

Milline on teie igapäevane toidumenüü – kas ja kui palju huvitab teid, mida suhu pistate (nii hinna, kvaliteedi kui ka tervislikkuse järgi)?

Eks jälgin kõike — hinda, kvaliteeti ja eelkõige muidugi tervislikkust. Mul on kaks last, kes vajavad kvaliteetset ja tervislikku toitu, et tervena ja tugevana üles kasvada. Tahan olla ka ise neile eeskujuks ja näidata, et tervislik toitumine ei pruugi tähendada millestki ilma jäämist vaid pakub igati rikast maitseelamust.

Kui oluliseks peate tervislikku ümbrust enda ümber? Kas jälgite, et juhtmed oleks seinast väljas või arvuti ööseks välja lülitatud? Kas jälgite materjale, millega enda kodu ning ennast ümbritsete või kodukeemiat, mida kasutate?
Jah, olen alati olnud väga terviseteadlik, kõik meie ümber on oluline ja mõjutab meid palju. Olen selle juba kodust kaasa saanud ning tänu emaks saamisele selles veelgi enam veendunud. Kõik tuleb välja lülitada kui ei kasuta, olla energia ja vee ja toorainete säästlik. Kõik elamine ja mööbel võiks olla ohutu ja looduse sõbralik. Elame säästlikult ja katsume võimalikult vähe prahti toota. Kodukeemiat peaaegu ei kasuta, teen ise klaasipuhastajat juba aastaid ja pesen kõike puhta veega või äädika ja söögisoodaga.

Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate Hollywoodist eemale mägedesse, ookeani äärde?

Kuigi meie pere elutempo on kiire, katsume seda võimalikult palju teha, sest loodus on siin ilus ja miks mitte seda nautida.

Hollywoodis on väga populaarsed erinevad smootid ning tervisejoogid? Kui popp see jook teie jaoks on, on teil ehk mõni tervislik ja maitsev joogiretsept?
Jah, siin on kõik väga terviseteadlikud ja on tõesti kõikvõimalikke häid tervisejooke saadaval. Smuutid sisaldavad palju suhkrut tänu puuviljadele, seetottu eelistan matcha rohelist teed, külma voi kuumana või suureks lemmikuks on saanud kombucha joogid.

USA’s võib kergesti ennast ära koatada ning n-ö suure massi sisse ära uppuda. Mis/millised on teie viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning endaks jääda?
Ennast ümbritseda sarnaste inimestega kelle ümbruses teesklusele ja võlts siirusele pole kohta aitab jääda iseendaks ja hoida jalgu kindlalt maas. Samuti iga paev teha midagi, mis meele rõõmsaks teeb nagu trenn, hea söök, mõni meeleparane valjasõit jms.

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite oma elu kuu käigu või sodiaadimärkide järgi?

Kunagi olin sellest huvitatud, aga nüüd pole selleks enam aega.

Kuidas lastel koolis/lasteaias läheb? Kuidas tasemega rahul olete?

Lastel laheb hästi! Kasvavad tublilt ja on terved! Tütar Dora-Liisa käib neljandas klassis ja on kümne aastane juba! Poeg on kahene ja käib lasteaias. Koolide tasemega olen väga rahul ja eelkõige meeldib, et kodu ja kooli vahel on pidev ja sujuv suhtlus ning koostöö.

Millised tuuled puhuvad teil muusika lainel? Kas on oodata uut plaati, kontserte?

Loodetavasti kui mahti saan, salvestan varsti uue plaadi ja annan ka mõned kontserdid. Olen kogu aeg lugusid sahtlisse varunud/kirjutanud, nii et materjali jagub!

Kas igatsete ka Vanilla Ninja aegu? Kui palju on teie muusika ning fännid selle ajaga, mil oled Eestist eemal olnud muutunud?

Ei igatse, suhtun sellesse aega küll nostalgiaga kui põnevasse noorusaega, aga olen rahul oma praeguse stiili ja valikutega. Eks oleme kõik suureks kasvanud ja muusika on väheke tõsisemaks kiskunud.

Kas on midagi põrutavat toimunud, millest veel kirjutada võiks?

Olen nüüd Beverly Hillsis juuksur ka !:)

 

Loe ka:
Marya Roxx Ohmygossip.ee’le: Oma rahvust, väärtusi ja religiooni tuleb hoida

Edukas eestlannast muusik & lauljanna Marya Roxx elab juba 2007st aastast koos abikaasa Renee Meriste, tütar Dora-Liisa ning pisipoeg Angus Martin’iga Los Angeles’es ning tuuritab oma bändiga mööda maailma ringi. Õnne ja heaolu retseptiks peab ta perekonda ning tegelemist hingelähedaste asjadega. “Õnn ja heaolu restept on pere ja tegeleda endale huvi pakkuvate asjadega,” räägib Marya Roxx Ohmygossip.ee’le.