Kanal 2 saates “Avameelselt” oli üheks külaliseks poliitik ja näitleja Liina Raud (26), kes avas televaatajatele enda ja Mihkel Raua suhte tagamaid – oli ju noorukese Liina ning juba soliidses eas Mihkli suhe ootamatuks üllatuseks paljudele, eriti kuna mees alles hiljuti teise naisega abiellunud oli.

Kui ma ei oleks tol hetkel kohtunud Mihkliga, siis kindlasti seda last mul praegu ei oleks,” rääkis Liina, meenutades tõrvatilgana meepotis
suurt meediahuvi. “Kui ma olin rase, siis ma tahtsin ära põgeneda siit Eestist,“ meenutab kevadel kaheaastaseks saava Miljami ema pingelist aega, kus teda enda sõnul hakkasid kimbutama ärevushäirele sarnased sümptomid.

“Mul oli suur hirm. Ta (Mihkel – toim.) nägi ära, kuidas ma olen siis, kui kardan. Ma päriselt kartsin, ei tahtnud kodunt välja mina. Ma ei kahetsenud, aga ei julgenud vastata võõrastele numbritele,” tuletas ta meelde perioodi, mida nimetab klaperjahiks.

“Mihkel oli nõus minuga kõike läbi tegema. Tahtsin ära minna ja ta ütles, et tavai lähme! Kuhu me läheme?” meenutab ka kallima toetust.

 

Loe ka:
Mihkel ja Liina Raud pakkisid kodinad ja kolisid maale
Mihkel ja Liina Raud, kel peres kasvamas tütar Mirjam, on oma kesklinnalähedase Kadrioru-elu vahetanud Võrtsjärve-ääres asuva ja Liina peres põlvkondi olnud talu vastu, kus naine ka ise lapsepõlves palju aega veetis.

Liina Raud suhetest Mihkliga: Armusin sealsamas “Kolmeraudse” punasel diivanil
Poliitilised ambitsioonid tõid Liinale kolm aastat tagasi kutse pisut kardetud telesõusse „Kolmeraudne”, aga toona lükkas hetkel europarlamenti pürgiv staarjuuksur kutse kartusega tagasi, sest „saatejuht teeb mu ju pihuks ja põrmuks”.

Mihkel Raud tegi Liina Vahterist proua Raua
Eile märkas tähelepanelik televaataja “Kolmeraudse” hooaja avasaadet vaadates, et Mihkel Raua sõrme kaunistab taas sõrmus ning tal tekkis küsimus, kas on Mihkel oma noore kallima Liina Vahteri ära kosinud, sest septembris jõustus tema lahutus abikaasast Pärle Sepping-Rauast ning sõrmust sõrmes tal sellest ajast olnud pole, vahendab Publik.