Peaarsti naine rööviti oma kodust tundmatute meeste poolt. Kurjategijad nõudsid naise vabastamise eest üle 500 000 krooni. Kuid kõik see osutus pettuseks – naise ja tema 12 aastat noorema armukese väljamõeldiseks, vahendab Aftonbladet.

See absurdne inimrööv toimus Floridas ning kõlab kui kõigi õigete pööretega Hollywoodi stsenaarium. Lugu algas selle aasta septembris kui peaarst Reid Gray, 38, tuli koju oma luxusvillasse Floridas, ning avastas, et tema abikaasa Quinn Gray, 37, on kadunud. Naine oli jätnud talle järgmise teate: “Kolm meest hoiavad mind vangistuses ja tahavad saada 50 000 dollarit. Ära tee rumalusi. Ei mingit politseid,” kirjutab uudisteagentuur AP.

Reid võttis otsekohe kontakti kohaliku politseiga ja algas suur politseioperatsioon, millesse oli kaasatud ka FBI. Kolm korda helistas Quinn oma mehele ja andis edasi juhised, mille järgi raha tuli jätta ühte restorani. Kuid kolm päeva hiljem nähti teda ühes galeriis. Sealt viidi ta FBI kontorisse Jacksonville´s, kus ta jutustas, et teda röövinud mehed töötasid ühes firmas, mis tahtis kätte saada üht tema mehe võlga.

Politsei teda ei uskunud ja järmisel päeval muutis Quinn oma jutustust. Ta ütles, et teda oli seksuaalselt ära kasutatud ja talle oli tehtud ajupesu, et ta teeks kõik, mida röövijad nõudsid. Ta andis üles ühe mehe kui “Jasmin´i, kes sõidab Volkswagen Jetta´ga”. Tõepoolest, politsei tuvastas Jasmin Osmanovic´i nimelise mehe, 25, kes sõitis ringi sama galerii ümbruses, kust Quinn Gray leiti. Temal oli aga oma lugu jutustada, mille järgi tema ja Quinn kohtusid poolteist kuud tagasi ja neil tekkis seksuaalsuhe. Ta rääkis, et naine polnud rahul oma mehega ja tahtis lavastada enda röövimise, et abikaasalt raha välja petta. Samal päeval kui naine kadus, said nad kokku ühes hotellis. Selle kohtumise oli Osmanovic ka lindistanud ja sellel on kuulda, kuidas nad kahekesi “röövist” räägivad.

Vaatamata sellele jäi Quinn oma versiooni juurde ja väidab, et Osmanovic viis ta ära vastu ta tahtmist. Kuid politsei teda ei usu ja on nüüd algatanud kriminaalasja, milles süüdistatakse nii Quinni kui ta armukest väljapressimises.

Ja nüüd tuleb järgmine pööre. Quinni abikaasa Reid usub oma naist ja süüdistab poitseid selles, et nad tahavad ta naise vangi saata. Ta on palganud mitu kallist advokaati, kes suudaksid naise vabastada. “Ma armastan oma naist. Ja ma teen kõik, mida ma suudan selleks, et ta saaks sellist tuge ja abi, mida ta vajab.”