“Järgmiselt aastalt sooviksin, et ma saaksin valmis oma uue albumi “YOLO”. See on album, mis on mulle väga südamelähedane. See on isiklik ning räägib minust kui inimesest. Poisist, kes läbi raskuste täitis oma unistused,” räägib Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le oma uue aasta plaanidest.

Vaido Neigaus, mida põnevat meenutaksite lõppevast aastast?
Minu aasta on olnud meeletult seiklusrikas ja tore. Olen saanud täide viia oma unistused ja saanud tuttavaks väga paljude toredate inimestega. Olen saanud tuuritada üle poole aasta Eestimaa koolides ja näha Eestimaad. Ma saan vaid öelda, et ma olen väga rahul selle lõppeva aastaga!

Kus ja kuidas veetsite oma jõulupühad?
Oma jõulupühad veetsin ma Pärnus koos oma kalli ema ja kahe väga kalli õega. Mida veel jõuludelt tahta? Ikka seda, et saaks olla koos oma armastava perega. See aasta pidasime seda natuke teismoodi ja otsustasime tähistada seda pizzarestoranis.

Kus, kuidas ja kellega võtate vastu uue aasta?

Uue aasta võtan vastu Tallinnas koos oma parimate sõpradega, kellest ma tõesti lugu pean ja kes võtavad mind kui inimest, mitte “staari”. Alustame piduliku söömisega ning siis lähme linna ilutulestikku vaatama. Pärast seda… eks paistab kuhu jalad kannavad!

Mida kinkis teile jõuluvana?
Ma soovisin jõuluvanalt soojust, armastust, mõistmist ning rahu, kuid ta tõi muule soojamaareisi.

Mida soovite järgmiselt aastalt?
Järgmiselt aastalt sooviksin, et ma saaksin valmis oma uue albumi “YOLO”. See on album, mis on mulle väga südamelähedane. See on isiklik ning räägib minust kui inimesest. Poisist, kes läbi raskuste täitis oma unistused.

Kas te poliitikasse ei plaani minna ja riigikogusse kandideerida?

Poliitikasse ma tõesti ei plaani minna, kuid saan vaid soovida, et Eesti riik muutuks veelgi paremaks. Et, inimestel oleksid kõhud täis ja et nad saaksid elu nautida…

 

Loe ka:
Vaido Neigaus Ohmygossip.ee’le: Kui on päike, siis on ka energiat palju!

Äsja uue loo “Unenägu 2014” välja andnud Vaido Neigaus (25) räägib, et algavast suvest soovib ta maksimumi võtta. “Plaanid on tehtud ja sellest suvest soovin võtta, mis võtta annab. Ma arvan, et suvi tuleb töine, kuid kindlasti soovin ma ka puhata,” avaldab hakkamist täis ja alati särav Vaido Ohmygossip.ee’le oma suve plaane ning ütleb, et suvi on tema vaieldamatu lemmik.